Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Uw verkoopmakelaar

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek adviseren onze verkoopmakelaars u over de beste manier om uw huis succesvol te verkopen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Uw woning verkopen aan de hand van een strategisch verkoopplan

De Koning makelaars helpen u enthousiast en daadkrachtig om uw huis op de beste manier te verkopen. Dat doen we aan de hand van een doordacht verkoopplan dat wij speciaal afstemmen op uw situatie. Bovendien houden wij de ontwikkelingen in de lokale en regionale huizenmarkt altijd nauwkeurig bij, zodat wij u deskundig kunnen adviseren over de juiste verkoopprijs voor uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan, De Koning makelaars komen met plezier bij u langs. Natuurlijk hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan en houden we rekening met de anderhalvemetereconomie.

De beste koper vinden voor uw huis

Het is de kunst precies díe mensen te bereiken die zich in uw huis en uw buurt thuis zullen voelen, en zich uw woning kunnen veroorloven. Met behulp van de uitgekiende marketingformule van ERA wordt uw woning bij de verschillende doelgroepen onder de aandacht gebracht. Via buurtmailings, advertenties, het opvallende ERA verkoopbord en de ERA Open Huizen Route weten wij hen te bereiken. Ook Facebook zetten wij actief en fanatiek in om uw woning bij woningzoekers bekend te maken.

Bovendien hebben wij nauw contact met mensen die op zoek zijn naar een woning. Wij kennen hun woonwensen en verhuisbehoeften, dus als iemand voor uw woning in aanmerking komt stellen wij uw huis direct aan hen voor.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van De Koning makelaars of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over ons?

Zo’n 200 klanten gaven op funda.nl een review over hun ervaringen met ons. In de cijfers zien we de waardering van onze service terug: we scoren gemiddeld een 9+. En daar zijn wij best een beetje trots op, want we doen ons uiterste best om zoveel mogelijk woondromen waar te maken. Nieuwsgierig?

Deze artikelen vindt u wellicht interessant

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden