De Koning makelaars verkopen uw huis tegen de meest gunstige voorwaarden

Uw verkoopmakelaar

Uw woning verkopen aan de hand van een strategisch verkoopplan

De Koning makelaars helpen u enthousiast en daadkrachtig om uw huis op de beste manier te verkopen. Dat doen we aan de hand van een doordacht verkoopplan dat wij speciaal afstemmen op uw situatie. Bovendien houden wij de ontwikkelingen in de lokale en regionale huizenmarkt altijd nauwkeurig bij, zodat wij u deskundig kunnen adviseren over de juiste verkoopprijs voor uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan, De Koning makelaars komen met plezier bij u langs. Natuurlijk hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan en houden we rekening met de anderhalve-meter economie. 

De beste koper vinden voor uw huis 

Het is de kunst precies díe mensen te bereiken die zich in uw huis en uw buurt thuis zullen voelen, en zich uw woning kunnen veroorloven. Met behulp van de uitgekiende marketingformule van ERA wordt uw woning bij de verschillende doelgroepen onder de aandacht gebracht. Via buurtmailings, advertenties, ons magazine Woondromen, het opvallende ERA verkoopbord en de ERA Open Huizen Route weten wij hen te bereiken. Ook Facebook zetten wij actief en fanatiek in om uw woning bij woningzoekers bekend te maken.  

Bovendien hebben wij nauw contact met mensen die op zoek zijn naar een woning. Wij kennen hun woonwensen en verhuisbehoeften, dus als iemand voor uw woning in aanmerking komt stellen wij uw huis direct aan hen voor. 

Wilt u meer weten over de dienstverlening van De Koning makelaars, of bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling en vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op!

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Persoonlijke benadering staat voorop, denken graag met je mee, zijn professioneel en zeer servicegericht! Kortom, de klant staat centraal en is koning!"

"Vlotte service met opstarten. Verder goede begeleiding tijdens verdere proces en afwikkeling. Gezellig team."

"Bij onze kennismaking met Dirk-Jan hadden we al een goed gevoel bij de Koning makelaars. Hij is heel erg deskundig en weet de dingen goed op een rijtje te zetten en uit te leggen."

Ik wil graag een gratis waardebepaling aanvragen

Ik wil graag een gratis waardebepaling aanvragen