Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Wij zijn op zoek naar een officemanager!

Zoek jij een uitdagende baan en lijkt het je leuk om zichtbaar te zijn voor de gehele organisatie? De Koning makelaars zoeken een zelfstandige en innovatieve officemanager voor de centrale organisatie in Woerden.

Kom jij het team versterken?

Je werkt samen met collega’s Sjeel Bouman, Phi Lam en Gert de Koning. Jullie hebben een verbindende rol en zijn met elkaar het aanspreekpunt voor facilitaire zaken van de zeven vestigingen. 

Een onderdeel van je nieuwe baan is je zichtbaarheid naar de rest van je collega’s, dit zijn de makelaars en de commerciële binnendienst. Personeelszaken zijn je niet vreemd en wordt een van je dagelijkse werkzaamheden. Na een tijdje organiseer je de sollicitatieprocedures en woon je gesprekken bij.  

Naast het samenwerken met Sjeel, Phi en Gert, heb je een kort lijntje met de algemeen directeur Jacques de Koning. Je pakt met hem projecten op en hebt wekelijks momenten dat je kunt sparren. Je hebt goede organisatorische vaardigheden en werkt gestructureerd. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst. 

Je hebt een open, innovatieve en flexibele instelling en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je werkt graag samen, gaat voor een prettige, resultaatgerichte werksfeer en hebt het vermogen om meerdere werkzaamheden naast elkaar te verrichten.  

Ben jij communicatief sterk en vind je het leuk om mensen regelmatig te woord te staan? Dan is dit echt een leuke baan voor jou. 

Ervaring in een soortgelijke baan en HBO werk- en denkniveau is een pré. 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een inspirerende, open en informele werkomgeving;
 • een gemotiveerd team;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • een geoliede organisatie;
 • alle ruimte voor eigen initiatief; we zijn benieuwd naar jouw ideeën!
 • een marktconform salaris;
 • een sterk en actief netwerk van toonaangevende makelaarskantoren in Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Nieuwkoop, Woerden, De Meern/Leidsche Rijn, Houten en Utrecht.

Over De Koning makelaars

Voor De Koning makelaars staat het belang van de klant altijd bovenaan. Goede deals voor hen sluiten vinden wij belangrijker dan snel je slag slaan. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht vormen het fundament voor onze missie om de woondromen van onze klanten waar te maken; daar werken we elke dag weer met plezier aan. Dat De Koning makelaars succesvol zijn komt onder meer doordat we slim inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de toekomst altijd scherp in het vizier houden. In onze visie verschuift het makelaarsvak meer en meer van een onderhandelaar en intermediair naar een coach die woningverkopers en kopers begeleidt bij het totale verhuistraject. Vind jij dat ook? 

Wij hebben onze krachten gebundeld met Fides makelaars in Leiden. 

De Koning makelaars en Fides makelaars uit Leiden werken samen. De uitwisseling van kennis en capaciteit biedt beide makelaarsbedrijven mooie kansen. Vanuit onze vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern – Utrecht, Gouda, Houten, Nieuwkoop – Uithoorn en Woerden helpen onze makelaars en medewerkers dagelijks mensen om hun woondromen waar te maken. 

Passen we bij elkaar?

Herken je jezelf in onze organisatiewaarden en voldoe je aan het functieprofiel? Kijk je ernaar uit dit team van De Koning makelaars te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. 

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Fides Boer via fidesboer@demakelaarsorganisatie.nl. 

Heb je vragen? Bel Fides via telefoonnummer: 0348 – 488 001. Fides werkt op maandag, dinsdag en donderdag. 

Dit worden onder andere je collega’s

 • Jacques de Koning
  NVM-makelaar
 • Sjeel Bouman
  Office manager
 • Phi Lam
  Marketing communicatie medewerker


© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden