Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Omslag De Koning makelaars

Hypotheekadvies in Houten

Ons team van deskundige hypotheekadviseurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste hypotheekoplossingen in Houten. Of u nu uw eerste huis koopt, een nieuw huis wilt financieren of uw huidige hypotheek wilt herfinancieren, De Koning Makelaars biedt u professionele ondersteuning. Wij kennen de hypotheekmarkt door en door en adviseren u over de meest gunstige hypotheekvoorwaarden.

Van hypotheekaanvraag tot en met afsluiten

Onze hypotheekadviseurs hebben een diepgaande kennis van de hypotheekmarkt in Houten en zijn uitstekend gepositioneerd om u te helpen de juiste financiering te vinden die past bij uw financiële situatie. Met onze hulp kunt u profiteren van concurrerende tarieven en voorwaarden die speciaal voor u zijn uitonderhandeld.
Bent u geïnteresseerd in hypotheekadvies? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe wij als uw hypotheekadviseur in Houten u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken.
Wij nodigen u uit in ons kantoor aan Onderdoor 3 in Houten. De koffie staat klaar en wij zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt!

De voordelen van De Koning makelaars

 • 1 Persoonlijk advies
 • 2 Deskundig
 • 3 Groot netwerk
 • 4 NVM-garanties
 • 5 Compleet
 • 6 Prettig contact
 • 7 Kritisch
 • 8 ERA-voordelen

De beste hypotheekadviseur voor uw woondromen

Bij ons staat deskundigheid en persoonlijke aandacht centraal. Daarom werken wij alleen met de beste hypotheekadviseurs samen!

Deskundig Onze hypotheekadviseurs blijven zich continu ontwikkelen, volgen regelmatig trainingen en zijn op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen.
Maatwerkadvies Iedereen heeft unieke financiële omstandigheden en doelen. Onze hypotheekadviseurs bieden advies op maat.
Gunstige voorwaarden Een hypotheekadviseur kan namens u onderhandelen met geldverstrekkers om gunstige voorwaarden te verkrijgen, zoals een lagere rente of flexibele aflossingsmogelijkheden.

Vrijblijvend hypotheekadvies

Bent u benieuwd wat onze hypotheekadviseurs voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek aan.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
Funda logo
De Koning makelaars in het Groene Hart

Hypotheekadviseurs in het Groene Hart

Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het verstrekken van advies met betrekking tot hypotheken.Of u nu bezig bent met de aankoop van uw allereerste huis of overweegt uw huidige hypotheek aan te passen, staan wij klaar om u te voorzien van advies dat nauw aansluit op uw specifieke behoeften en doelen.

Onze hypotheekadviseurs zijn voornamelijk actief in o.a. Alphen aan den Rijn, De Meern – Leidsche Rijn – Utrecht, Gouda, Houten, Nieuwkoop – Uithoorn en Woerden. Daarnaast hebben we een succesvolle samenwerking met Fides makelaars in Leiden.

Veel gestelde vragen aan onze hypotheekadviseurs

Wat zijn de huidige rentetarieven voor hypotheken?

De rentetarieven variëren per geldverstrekker en kunnen afhangen van de rentevaste periode en de hoogte van je hypotheek. Daarnaast is het rentetarief afhankelijk van een aantal factoren:

 • Marktomstandigheden: De algemene economische situatie, de rentestanden van centrale banken en markttrends hebben invloed op hypotheekrentetarieven.
 • Rentevaste periode: Verschillende looptijden hebben verschillende rentetarieven. Kortlopende renteperiodes kunnen lager beginnen, terwijl langere periodes een hogere rente kunnen hebben.
 • Type hypotheek: Bijvoorbeeld annuïtaire hypotheken, lineaire hypotheken, of hypotheken met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) kunnen variërende rentetarieven hebben.
 • Persoonlijke financiële situatie: Uw kredietwaardigheid, inkomen, spaargeld en de hoogte van de lening kunnen ook van invloed zijn op het rentetarief dat u kunt krijgen.
Welke documenten heb ik nodig om een hypotheekaanvraag te starten?

Om een hypotheekaanvraag te starten, zijn er verschillende documenten nodig. Hier is een algemene lijst van documenten die vaak vereist zijn:

 • Legitimatiebewijs: Een geldig identiteitsbewijs, zoals een paspoort of identiteitskaart.
 • Inkomensbewijs: Salarisstroken of inkomensverklaringen van de laatste paar maanden. Zelfstandig ondernemers dienen vaak hun jaarrekeningen en belastingaangiften te verstrekken.
 • Arbeidscontract: Een kopie van uw arbeidscontract, vooral als u recent van baan bent veranderd.
 • Werkgeversverklaring: Een verklaring van uw werkgever met informatie over uw dienstverband en inkomen.
 • Bewijs van eigen vermogen: Bankafschriften waaruit blijkt hoeveel spaargeld of beleggingen u bezit.
 • Koopovereenkomst: Een kopie van de getekende koopovereenkomst van het huis dat u wilt kopen.
 • Taxatierapport: Een rapport waarin de waarde van het huis wordt beoordeeld door een erkende taxateur.
 • BKR-registratie: Inzicht in eventuele lopende leningen of betalingsachterstanden, te verkrijgen via een overzicht van het Bureau Kredietregistratie (BKR).
 • Hypotheekofferte: Als u al een hypotheekofferte heeft ontvangen, voeg deze dan toe aan uw documenten.

Houd er rekening mee dat de exacte vereisten kunnen variëren tussen hypotheekverstrekkers. Onze hypotheekadviseurs helpen u graag van aanvraag tot en met afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Hoeveel eigen geld moet ik hebben voor een hypotheekaanvraag?

Het benodigde eigen geld voor een hypotheekaanvraag kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de hypotheekverstrekker, het type hypotheek en de waarde van het huis. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

 • Minimale eigen inleg: In Nederland is het gebruikelijk dat u minimaal 2% van de koopsom aan eigen geld inbrengt. Dit is bedoeld voor de zogenaamde ‘kosten koper’, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, en makelaarskosten. (Huizenkopers tussen 18 en 35 jaar betalen in 2024 geen overdrachtsbelasting voor een woning van maximaal € 510.000.)
 • Financieringsbehoefte: Afhankelijk van de hypotheekvorm en de waarde van het huis, kan de geldverstrekker een bepaald percentage van de aankoopwaarde financieren. De rest, plus de eerder genoemde kosten koper, moet u zelf financieren met eigen geld.
 • Nationale Hypotheek Garantie (NHG): Als u in aanmerking komt voor NHG, kan het zijn dat u met een lagere eigen inleg kunt volstaan, omdat NHG een vangnet biedt voor de geldverstrekker.
 • Inkomensnormen: Geldverstrekkers kijken ook naar uw inkomen en de hoogte van de hypotheek die u kunt dragen. Dit kan van invloed zijn op het bedrag dat u zelf moet inbrengen.
 • Overwaarde: Als u al een eigen woning hebt, kan de overwaarde gebruikt worden als eigen geld voor de nieuwe hypotheek.

Het is belangrijk om met een hypotheekadviseur te overleggen om een nauwkeurige inschatting te maken van het benodigde eigen geld in uw specifieke situatie. Zij kunnen rekening houden met alle relevante factoren en u begeleiden bij het optimaliseren van uw financiële planning voor een hypotheekaanvraag.

Wat is de looptijd van de hypotheek?

De looptijd van uw hypotheek verwijst naar de periode waarvoor u de hypotheeklening afsluit, meestal uitgedrukt in aantal jaren. Een veelvoorkomende looptijd in Nederland is bijvoorbeeld 30 jaar, maar kortere looptijden zoals 20 of 10 jaar zijn ook gebruikelijk.

Wat gebeurt er als ik mijn hypotheek niet meer kan betalen?

Als u uw hypotheek niet meer kunt betalen, kunnen er verschillende stappen worden genomen, afhankelijk van uw specifieke situatie en de voorwaarden van uw hypotheekverstrekker. Hier zijn enkele mogelijke gevolgen:

 • Gesprek met hypotheekverstrekker: Als u merkt dat u moeite heeft met het betalen van uw hypotheek, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw hypotheekverstrekker. Sommige geldverstrekkers bieden mogelijkheden voor betalingsregelingen of andere oplossingen om tijdelijke financiële moeilijkheden te overbruggen.
 • Betalingsachterstand: Als u uw maandelijkse hypotheekbetalingen niet op tijd kunt voldoen, ontstaat er een betalingsachterstand. De hypotheekverstrekker zal u waarschijnlijk herinneringen sturen en proberen contact met u op te nemen om een oplossing te vinden.
 • Rente en boetes: Het niet tijdig betalen van uw hypotheek kan leiden tot rente en boetes. Deze extra kosten kunnen uw financiële lasten vergroten.
 • Executieverkoop: Als de betalingsachterstand blijft toenemen en er geen oplossing wordt gevonden, kan de hypotheekverstrekker overgaan tot een executieverkoop van uw woning. Dit betekent dat de woning wordt verkocht om de openstaande hypotheekschuld af te lossen.
 • Schuldhulpverlening: In sommige gevallen kan schuldhulpverlening een optie zijn. Dit houdt in dat u met een schuldhulpinstantie samenwerkt om tot een regeling te komen die haalbaar is op basis van uw financiële situatie.

Het is essentieel om zo snel mogelijk hulp te zoeken als u problemen ervaart bij het betalen van uw hypotheek. Onze hypotheekadviseur of financieel adviseur kan u begeleiden bij het vinden van oplossingen en het nemen van stappen om ernstige financiële gevolgen te voorkomen. Het vermijden van contact met uw hypotheekverstrekker kan de situatie verergeren, dus open communicatie is van groot belang.

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies?

De advieskosten bij het afsluiten van een hypotheek zijn de kosten die u betaalt aan uw hypotheekadviseur. Voor een onafhankelijke hypotheekadviseur betaalt u gemiddeld tussen de 2.500 euro en de 4.000 euro.

Hoe worden de inwoners in Gouda genoemd?

De inwoners van Gouda worden ook wel Gouwenaren genoemd. Gouwenaren staan bekend om hun gezelligheid en nuchterheid. Ze hechten veel waarde aan tradities en zijn trots op hun historische stad. Ook zijn Gouwenaren betrokken bij hun buurt en gemeenschap. Zo zijn er tal van vrijwilligersorganisaties actief in de stad.

Daarnaast is Gouda een stad met een diverse bevolking. Er wonen mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten in de stad, wat zorgt voor een rijke mix aan culturen en tradities. Dit uit zich onder andere in de vele culturele evenementen die in de stad worden georganiseerd, zoals het Gouds Internationaal Kaasfeest en het multiculturele festival Gouda bij Kaarslicht.

Is Gouda een mooie stad?

Gouda heeft een prachtige historische binnenstad. Er zijn veel historische gebouwen en grachten die zorgen voor een authentieke sfeer. Zo is het stadhuis van Gouda bewaard gebleven uit de Hollandse Renaissance-architectuur. Bovendien ligt Gouda midden in het Groene Hart: een uitgestrekt natuurgebied dat bekendstaat om de groene polders, meren en rivieren en biedt talloze mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en varen.

Plaatst De Koning makelaars de woningen uit Gouda e.o. ook op Funda?

Ja, in de meeste gevallen adverteert De Koning Makelaars woningen uit Gouda en omgeving op Funda, het grootste online vastgoedportaal van Nederland, dat de belangrijkste bron is voor woningzoekenden. Deze aanpak vergroot de zichtbaarheid van de woning. Samen met onze smart marketing aanpak vergroten we de kans op een succesvolle en efficiënte verkoop van de woning in een kortere periode.

Bovendien zorgen wij voor de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie op Funda, zodat potentiële kopers een duidelijk en volledig beeld van de woning krijgen en hun interesse wordt gewekt.

Waar kunnen De Koning makelaars in Gouda mee helpen?

De Koning makelaars in Gouda kan u helpen bij verschillende zaken met betrekking tot vastgoed, waaronder:

 • Verkoop van uw woning: Onze verkoopmakelaars hebben veel ervaring in de verkoop van woningen in Gouda en kunnen u helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs, het opstellen van een verkoopplan en het vinden van potentiële kopers.
 • Aankoop van een woning: Als u op zoek bent naar een nieuwe woning in Gouda, kunnen onze aankoopmakelaars u helpen bij het vinden van uw droomhuis en het onderhandelen over de beste prijs.
 • Taxatie: Onze makelaars zijn gecertificeerde taxateurs en kunnen een professionele taxatie uitvoeren van uw woning in Gouda.
 • Verhuur van uw woning: Als u uw woning wilt verhuren, kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het vinden van een geschikte huurder en het opstellen van een huurcontract.
 • Advies en begeleiding: Onze makelaars kunnen u adviseren en begeleiden bij allerlei vastgoed gerelateerde zaken, zoals het aanvragen van een hypotheek, het regelen van bouwtechnische keuringen en het afsluiten van verzekeringen.

Kortom, De Koning makelaars in Gouda kan u helpen bij het volledige proces van aan- en verkoop van uw woning.

Wat is typisch Gouda?

Gouda is wereldberoemd. Zo staat Gouda uiteraard bekend om de Goudse kazen, die wereldwijd verkocht worden. De kaas wordt gemaakt volgens een eeuwenoude traditie en is een belangrijk onderdeel van de Goudse economie. Een andere typische Goudse lekkernij is de stroopwafel. Andere ambachten waar Gouda om bekend staat zijn de kaarsen en middeleeuwse aardewerken en pijpen.

Wat is er te beleven in Gouda?

Er valt ontzettend veel te ondervinden in Gouda, zoals bijvoorbeeld:

 • Een kijkje op de Kaasmarkt
  Bezoek tijdens de zomermaanden op donderdagochtend de beroemde Goudse Kaasmarkt. Hier kunt u de beroemde Goudse kaas zien verhandelen en leren over de geschiedenis van deze traditie.
 • Het verkennen van de historische binnenstad
  Gouda heeft een prachtige, goed bewaarde binnenstad met veel historische gebouwen, grachten en pleinen. Het stadhuis en de Sint-Janskerk zijn enkele van de meest opvallende bezienswaardigheden.
 • Neem een bezoek bij een van de prachtige musea
  Gouda heeft verschillende interessante musea, waaronder het Museum Gouda, dat een uitgebreide collectie bevat van kunst en historische objecten, en het Museumhavencafé, een klein scheepvaartmuseum.
 • Een wandeling of fietstocht door het Groene Hart
  Gouda ligt in het hart van het Groene Hart, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte weiden, meren en rivieren. Er zijn veel fiets- en wandelpaden. Zo is er de KoeKaasRoute, die direct start vanuit Gouda. Ontdek de Krimpenerwaard en geniet van het prachtige Hollandse veenweidelandschap.
Wat is de beste manier om een huis in Gouda aan te kopen?

Als u op zoek bent naar een huis in Gouda, is het verstandig om een aantal stappen te nemen om het proces soepel en gemakkelijk te laten verlopen. De volgende stappen kunt u stap voor stap doorlopen:

 • Bepaal uw wensen: Begin met het bepalen van uw wensen, zoals het aantal slaapkamers, de gewenste locatie en de prijsklasse.
 • Neem contact op met een makelaar: Schakel vervolgens een gespecialiseerde aankoopmakelaar in Gouda in om u te helpen bij het vinden van uw droomhuis, het onderhandelen over de prijs en het afhandelen van alle administratieve zaken.
 • Ga naar bezichtigingen: Plan bezichtigingen bij de woningen die uw interesse hebben opgewekt en let op belangrijke aspecten, zoals de staat van onderhoud en de omgeving.
 • Bekijk de buurt: Onderzoek ook de buurt, bijvoorbeeld op veiligheid, bereikbaarheid en voorzieningen.
 • Breng een bod uit: Als u een geschikte woning heeft gevonden, kunt u samen met uw makelaar een reëel bod uitbrengen en onderhandelen met de verkoper.
 • Laat de woning keuren: Voordat u definitief besluit om de woning te kopen, is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Hierdoor krijgt u inzicht in eventuele verborgen gebreken en kunt u beter inschatten wat de kosten zijn voor eventuele reparaties.
 • Teken het contract: Als alles naar wens is verlopen, kunt u het koopcontract tekenen. Let wel op dat het koopcontract pas definitief is nadat de bedenktijd van drie dagen is verstreken. Laat daarnaast het koopcontract altijd door uw aankoopmakelaar controleren om eventuele kleine lettertjes onder een vergrootglas te zetten!

Kortom, het aankopen van een huis in Gouda vergt enige voorbereiding en expertise. Een gespecialiseerde makelaar in Gouda kan u uitstekend van dienst zijn bij het vinden van uw droomhuis en het afhandelen van alle zaken rondom de aankoop ervan.

Waar moet ik op letten bij het bezichtigen van een huis in Gouda?

Wanneer u een huis gaat kopen in Gouda, is het bezichtigen van een huis een belangrijke stap. Hieronder vindt u een overzicht van waar u op moet letten tijdens een bezichtiging:

 • Woonomgeving: Let op de buurt waarin de woning zich bevindt. Is het een rustige buurt of juist een drukke buurt? Hoe is de bereikbaarheid van de buurt, is er bijvoorbeeld openbaar vervoer? Zijn er voorzieningen zoals scholen en winkels?
 • Indeling en grootte: Kijk goed naar de indeling van de woning en de grootte van de kamers. Zijn de kamers groot genoeg voor uw gezin? Is de indeling praktisch en past deze bij uw woonwensen?
 • Onderhoud: Let op de staat van onderhoud van de woning. Zijn er defecten of is er sprake van achterstallig onderhoud? Zijn er vochtproblemen, lekkages of scheuren in de muren aanwezig?
 • Installaties: Tijdens de bezichtiging is het belangrijk om te controleren of de installaties, zoals de cv-ketel, elektriciteit en sanitair, goed functioneren en geen gebreken vertonen.
 • Energiezuinigheid: Let op de energiezuinigheid van de woning. Is er dubbel glas aanwezig en is de woning goed geïsoleerd? Dit kan invloed hebben op de energiekosten.
 • Sfeer: Let tijdens de bezichtiging op de sfeer van de woning en of deze bij uw persoonlijke stijl past. Voelt u zich thuis in de woning?
  Tijdens de bezichtiging is het slim om aantekeningen te maken en vragen te stellen aan de makelaar of verkoper. Dit helpt u om een goed beeld van de woning te krijgen en een weloverwogen beslissing te nemen.
Wat zijn leuke buurten in Gouda?

Gouda kent veel leuke buurten. Een aantal wijken die erg gewild zijn onder woningzoekenden zijn:

 • De Wervenbuurt
  • De Wervenbuurt in Gouda is een sfeervolle buurt die bekend staat om haar historische uitstraling en gezellige grachten. Er zijn talloze smalle straatjes en bruggen die de grachten overspannen. De huizen in de Wervenbuurt zijn vaak monumentaal en hebben mooie gevels.
 • Westergouwe
  • Westergouwe is een nieuwe woonwijk in Gouda die de laatste jaren flink is gegroeid. De wijk is ontworpen met veel aandacht voor duurzaamheid en groen. Zo zijn er diverse parken, speeltuinen en wandel- en fietsroutes aangelegd. Daarnaast is er een breed aanbod aan woningen, van appartementen tot vrijstaande villa’s, en zijn er diverse voorzieningen zoals een basisschool en een winkelcentrum.
 • De binnenstad
  • De historische binnenstad van Gouda staat vol sfeervolle grachtenpanden en staat bekend om de nabijheid van de vele voorzieningen in het centrum. De binnenstad is tevens de thuisbasis van Gouda’s toeristische attracties, waaronder de beroemde Goudse kaasmarkt en de Sint-Janskerk met zijn prachtige glas-in-loodramen.
 • Bloemendaal
  • Bloemendaal is een wijk in het oosten van Gouda, gelegen tussen de Bloemendaalseweg en de Goudse Houtsingel. De wijk bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen en heeft veel groen en parken in de omgeving. Bloemendaal is een rustige en kindvriendelijke buurt met diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum en scholen.
 • Kort Akkeren
  • Kort Akkeren is een wijk in het noorden van Gouda en staat bekend als een levendige en diverse buurt. De wijk heeft een mix van oude en nieuwe huizen, en er zijn verschillende voorzieningen, zoals winkels, scholen en parken, in de buurt. Kortom, Kort Akkeren is een populaire wijk om te wonen in Gouda.
Hoe is Houten ingedeeld?

Er zijn 13 wijken en 48 buurten in Houten, elk met een eigen karakter. Zo is het oude dorp Houten een historisch centrum met diverse monumentale panden, terwijl de nieuwbouwwijken zoals Castellum en Het Water zich kenmerken door moderne architectuur en een groene omgeving. Er zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels, scholen en sportverenigingen. De wijken zijn goed bereikbaar per fiets en auto en bieden een diversiteit aan woningen en voorzieningen.

Hoeveel inwoners telt de gemeente Houten?

De gemeente Houten kent 50.580 inwoners (2023). Bron: AlleCijfers

In welke provincie ligt Houten?

Houten is gelegen in de provincie Utrecht. De provincie Utrecht is gelegen in het midden van Nederland en is de kleinste provincie van het land. Het staat bekend om zijn historische binnenstad, rijke cultuur en mooie natuurgebieden zoals de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijnstreek.

Op welke manier kunnen De Koning makelaars in Houten van dienst zijn?

De Koning makelaars in Houten kan u helpen bij verschillende zaken met betrekking tot vastgoed, waaronder:

 • Verkoop van uw woning: Onze makelaars hebben veel ervaring in de verkoop van woningen in Houten en kunnen u helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs, het opstellen van een verkoopplan en het vinden van potentiële kopers.
 • Aankoop van een woning: Als u op zoek bent naar een nieuwe woning in Houten, kunnen wij u helpen bij het vinden van uw droomhuis en het onderhandelen over de beste prijs.
 • Taxatie: Onze makelaars zijn gecertificeerde taxateurs en kunnen een professionele taxatie uitvoeren van uw woning in Houten.
 • Verhuur van uw woning: Als u uw woning wilt verhuren, kunnen wij u helpen bij het vinden van een geschikte huurder en het opstellen van een huurcontract.
 • Advies en begeleiding: Onze makelaars kunnen u adviseren en begeleiden bij allerlei vastgoed gerelateerde zaken, zoals het aanvragen van een hypotheek, het regelen van bouwtechnische keuringen en het afsluiten van verzekeringen.

Kortom, De Koning makelaars in Houten kan u helpen bij het volledige proces van aan- en verkoop van uw woning.

Wat komt er kijken bij de aankoop van een huis in Houten?

Bij het kopen van een woning in Houten zijn er diverse aspecten om op te letten. Denk aan de locatie en buurt, grootte en indeling van het huis, onderhoudsstaat en mogelijke gebreken, energiezuinigheid, sfeer en prijs. Ook is het raadzaam om de financieringsmogelijkheden en bijkomende kosten, zoals overdrachtsbelasting en notariskosten, te onderzoeken. Het is verstandig om hierbij de expertise van een ervaren aankoopmakelaar in Houten in te schakelen voor goed advies en informatie.

Waar staat Houten om bekend?

Wie aan Houten denkt, denkt aan de ideale fietspaden. Houten staat bekend om zijn fietsvriendelijke infrastructuur. De stad heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden en fietsstraten, waardoor het erg veilig en gemakkelijk is om per fiets door de stad te reizen. Daarnaast staat Houten bekend om zijn moderne architectuur en de ontwikkeling van duurzame wijken, zoals de Vinex-locatie Houten-Zuid.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden