Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Dé paraplu waar u droog mee thuiskomt

Ontvang een deluxe, omkeerbare paraplu bij een waardebepaling of aan- /verkoopopdracht.

Paraplu cadeau

Een woning vinden is in de huidige markt een behoorlijke uitdaging. Van houd uw hoofd koel, is het met deze natte dagen: houd uw hoofd droog! En dat nemen wij letterlijk, omdat wij er alles aan doen om u te ontzorgen bij de zoektocht naar uw droomwoning. Daarom ontvangt u een deluxe, omkeerbare paraplu bij een waardebepaling of aan- /verkoopopdracht. Op=op!

De voordelen van deze handige, omkeerbare paraplu zijn:

  • deze paraplu klapt naar buiten, dat scheelt nat worden bij het in de auto stappen;
  • door de unieke vormgeving van het handvat heeft u uw handen vrij: dat is nog eens handsfree droog blijven en kunt u rustig uw mobiel vasthouden om foto’s te maken of onze handige bezichtigingschecklist na te lopen;
  • de paraplu blijft zelfstandig staan, waardoor deze beter kan drogen.

Bent u benieuwd naar de (over-)waarde van uw woning?

De woningprijzen in uw regio blijven stijgen. Wij komen met plezier bij u langs om een gratis waardebepaling uit te voeren. We bekijken uw woning van top tot teen om tot een realistisch prijsvoorstel te komen. Hierbij houden we rekening met gegevens van gelijkwaardige huizen die verkocht zijn in de buurt en andere belangrijke factoren die van invloed zijn op de marktwaarde. Wij houden de ontwikkelingen in de huizenmarkt nauwkeurig in de gaten. Op deze manier kunnen wij deskundig advies geven over de juiste waarde van uw woning. Daarnaast krijgt u deze handige paraplu cadeau.

Laat uw gegevens achter via de onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Op zoek naar de woning van uw dromen?

De Koning makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw ideale huis. Op basis van uw woondromen en -wensen gaan wij actief voor u op zoek. We zijn graag uw steun en toeverlaat tijdens het hele aankooptraject van zoektocht tot onderhandeling. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen en krijg een handige paraplu cadeau. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden