Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Open Huizen Route

Staat u op het punt om uw woning te verkopen? Profiteer de extra kansen welke de ERA Open Huizen Route u biedt op zaterdag… Woningkopers maken hier graag gebruik van.

Verkoop uw woning via de Open Huizen Route

Laagdrempelig kijken zonder een afspraak, meerdere woningen op één dag ontdekken! Tijdens de Open Huizen Route kunnen woningzoekers door een korte bezichtiging al snel met drie woningen of meer ‘speeddaten’. Een goed startmoment voor de verkoop van uw woning!

Wanneer u nu een afspraak maakt met een van onze makelaars dan kan uw woning direct meedoen met de ERA Open Huizen Route. Wat zou het toch mooi zijn dat u binnenkort uw woning succesvol verkocht hebt aan mensen die hiermee hun woondroom vervullen.

Voor de verkopers

 • Er lopen potentiële woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat.
 • U woning krijgt wordt extra uitgelicht op onze website en op Funda.
 • U bereikt op deze manier ook mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
 • Nu de woningkoper meerdere woningen op een dag kan bezichtigen wordt het ‘kijken en vergelijken’ makkelijker en wordt er sneller besloten om een woning te kopen.
 • U voorkomt dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen, door bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden.
 • Het komt regelmatig voor dat woningkopers al voor of op de dag van de Open Huizen Route een woning kopen.
 • Wordt de woning niet verkocht dan kunnen wij aan de hand van de bezichtigingen en reacties vaststellen of wij de verkoopstrategie op onderdelen moeten aanpassen.

Voor de woningzoekers

 • Tijdens de Open Huizen Route is woningen bezichtigen niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met meerdere woningen ‘speeddaten’.
 • U kunt een goede indruk krijgen van de buurt, straat en sfeer. Daarnaast kunt u alles over de woning aan de bewoners vragen, zij weten als geen ander hoe fijn het is om juist hier te wonen.
 • Misschien ontdekt u zo dat u bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl u dat van tevoren nooit had gedacht. Bereid u goed voor en maak gebruik van de bezichtigingschecklist. Laat u informeren door een hypotheekadviseur over de actuele rentestand en woonlasten bij het kopen van een woning. Hebt u nog geen hypotheekadviseur? Wij bevelen Opmaat Financieel Adviseurs aan voor een onafhankelijk advies opmaat gemaakt voor u. Onafhankelijke hypotheekadviseurs die u een advies opmaat kunnen geven en die uw financieel vraagbaak kunnen zijn op zoek naar de juiste woning.
 • Het kan gebeuren dat u tijdens de ERA Open Huizen Route enthousiast wordt van één meerdere woningen. Onze makelaars zijn voor, op en na de dag van de Open Huizen Route bereikbaar.

Verkoop uw woning via de Open Huizen Route

Wilt u ook uw woning succesvol verkopen via een Open Huizen Route? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om u uit te leggen hoe u op die manier een maximale opbrengst voor uw woning kunt realiseren.

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden