ERA Open Huizen Route De Koning makelaars Alphen | De Meern | Gouda | Houten | Nieuwkoop | Woerden

Open huizen route maar liefst 5x per jaar

Speeddaten met huizen? Dat kan weer op zaterdag 10 februari. Van 11:00 - 15:00 hebben wij een aantal huizen waar u zonder afspraak binnen kunt komen kijken.

Op een open huizen dag huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met 3 huizen of meer 'speeddaten'. U krijgt dan ook goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. U voelt dan al een beetje hoe het zal zijn om er ook echt te wonen. U weet dan zeker dat dat mooie ruime huis ook echt uw droomwoning is.

Vaak wordt er tijdens Open Huizen Route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is dus beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steed sneller. Wees er dus wel snel bij!

Heeft u afgelopen tijd een huis van een andere makelaar bezocht? En wilt u deskundig advies? De Koning makelaars gaan met plezier met u mee naar de eerstvolgende bezichtiging. Lees alles over de voordelen van een aankoopmakelaar.

In 2018 hebben wij de volgende zaterdagen open huis:
7 april, 9 juni, 6 oktober en 8 december

Er zijn nog geen deelnemers voor de volgende Open Huizen Route bekend.

Wat onze klanten over ons zeggen:

"De Koning Makelaars sprong eruit omdat ze deskundig waren, zeer goede kennis hebben van de woningmarkt in onze wijk en als enige (positief) kritisch waren op onze woning. Verkoop verliep prettig."

"Buiten de onderhandeling zijn er diverse zaken die wij wellicht over het hoofd gezien zouden hebben, of lastig zouden kunnen invullen. Mirjam heeft hier heel veel en goed werk in verricht!"

"We konden met al onze vragen terecht en alles ging in goed overleg. Fijn om te horen dat ook de kopers van onze woning deze mening deelde. "

Ik wil meer informatie over de Open Huizen Route

Ik wil meer informatie over de Open Huizen Route