ERA Open Huizen Route De Koning makelaars Alphen | De Meern | Gouda | Houten | Nieuwkoop | Woerden

Open huizen route, voelt u zich hier thuis?

Speeddaten met huizen? Dat kan weer op zaterdag 8 december. Van 11:00 - 15:00 hebben wij een aantal huizen waar u zonder afspraak binnen kunt komen kijken.

Op een open huizen route huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met drie huizen of meer 'speeddaten'. U krijgt dan ook een goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. En u kunt alles over het huis aan de bewoners zelf vragen, zij weten als geen ander hoe fijn het is om juist hier te wonen. 

Vaak wordt er tijdens de open huizen route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is dus beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steeds sneller. Wees er dus wel snel bij!

Zet in uw agenda!

Heeft u de afgelopen tijd een huis van een andere makelaar bezocht? En wilt u deskundig advies? De Koning makelaars gaan met plezier met u mee naar de eerstvolgende bezichtiging. Lees alles over de voordelen van een aankoopmakelaar.

Wilt u ook uw woning succesvol verkopen door middel van een open huizen route? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om u uit te leggen hoe u op die manier een maximale opbrengst voor uw woning kunt realiseren. 

Zaterdag 8 december

Deelnemers

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Buiten de onderhandeling zijn er diverse zaken die wij wellicht over het hoofd gezien zouden hebben, of lastig zouden kunnen invullen. Mirjam heeft hier heel veel en goed werk in verricht!"

"De samenwerking tussen de verschillende makelaars verliep soepel waardoor de verkoop en de administratieve afhandeling snel rond was."

"Kennis van zaken. Weten wat zich afspeelt in zowel de omgeving als op de markt."

Ik wil meer informatie over de Open Huizen Route

Ik wil meer informatie over de Open Huizen Route