ERA Open Huizen Route De Koning makelaars Alphen | De Meern | Gouda | Houten | Nieuwkoop | Woerden

Open Huize Route

De Open Huizen Route op 28 maart gaat niet door. Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland. Met het annuleren van de Open Huizen Route nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en leveren we een bijdrage aan het voorkomen van verdere uitbreiding van het aantal besmettingen. De volgende Open Huizen Route is 13 juni 2020.

Laagdrempelig kijken zonder een afspraak? Meerdere woningen op een dag ontdekken? Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze Open Huizen Routes (OHR). Tijdens de Open Huizen Route leiden de bewoners alle kijkers rond en vertellen zij hoe zij het wonen in hun huis beleven. 

Hieronder het waarom verkopers en huizenzoekers baat hebben bij het meedoen aan de Open Huizen Route:

Voor de verkopers

  • Er wordt multimediaal aandacht gevraagd voor deze dag. Er lopen potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op onze website.
  • U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  • Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld vier woningen.
  • Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen. 
  • U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw makelaar bespreken.

Voor de huizenzoekers 

  • Op een Open Huizen Route huizen kijken is niet alleen leuk, maar ook slim. Op één dag kunt u al snel met drie huizen of meer 'speeddaten'. 
  • U krijgt dan ook een goede indruk van de buurt, de straat en de sfeer. En u kunt alles over het huis aan de bewoners zelf vragen, zij weten als geen ander hoe fijn het is om juist hier te wonen.
  • Misschien ontdekt u zo dat u bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl u dat van tevoren nooit had gedacht.
  • Vaak wordt er tijdens de Open Huizen Route direct al op het huis geboden of zelfs al in de dagen voorafgaand aan de zaterdag. Het huizenaanbod is beperkter dan een jaar geleden en huizen verkopen ook steeds sneller. Wees er dus wel snel bij!

Wilt u ook uw woning succesvol verkopen door middel van een Open Huizen Route? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om u uit te leggen hoe u op die manier een maximale opbrengst voor uw woning kunt realiseren. 

Handige gratis checklist woningbezichtiging

Gaat u bezichtigen? Wij helpen u graag en hebben daarom een uitgebreide checklist voor u ontwikkeld. Want waar moet je nu eigenlijk echt op letten tijdens de bezichtiging? Een goede voorbereiding helpt u immers met het maken van de juiste woonkeuzes. Natuurlijk helpen onze aankoopmakelaars u graag om een woning op de juiste manier aan te kopen als u interesse heeft in een woning.

Er zijn nog geen deelnemers voor de volgende Open Huizen Route bekend.

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Deskundig en zeer communicatief. Uitstekende onderhandelaar en belangenbehartiger."

"Ter zake kundige makelaar(s). Voor de aankoop van ons huis duidelijk bouwtechnische kennis en goede onderhandelingsvoordigheden. "

"Buiten de onderhandeling zijn er diverse zaken die wij wellicht over het hoofd gezien zouden hebben, of lastig zouden kunnen invullen. Mirjam heeft hier heel veel en goed werk in verricht!"

Ik wil meer informatie over de Open Huizen Route

Ik wil meer informatie over de Open Huizen Route