Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Omslag De Koning makelaars

Kies voor ervaring met onze betrokken NVM-Makelaars

Bij De Koning makelaars begrijpen we dat het kopen en/of verkopen van een woning belangrijke beslissingen zijn. Daarom vertrouwen we op de expertise en betrouwbaarheid van onze NVM-Makelaars om onze cliënten te begeleiden bij het verwezenlijken van hun woondromen.

Onze NVM-Makelaars zijn professionals met een persoonlijke benadering. Ze bieden deskundig advies en begeleiding bij elke stap van het proces, van het vinden van uw droomhuis tot het succesvol verkopen van uw woning.

Kies voor ervaring en betrokkenheid. Kies voor De Koning makelaars en laat onze NVM-Makelaars u helpen bij uw volgende stappen in onroerend goed.

Waarom kiezen voor een van onze NVM-Makelaars?

Onze NVM-Makelaars bieden niet alleen persoonlijk advies, maar ook een schat aan deskundigheid die is opgebouwd door jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt. Ze beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers, waardoor ze in staat zijn om snel en effectief te handelen. Daarnaast profiteert u van de betrouwbaarheid en zekerheid die NVM-garanties bieden, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op de expertise van onze makelaars. Wij streven ernaar om een compleet dienstenpakket aan te bieden, waarbij we u begeleiden vanaf het eerste contact tot aan de succesvolle afronding van de transactie.
Onze makelaars hechten veel waarde aan een prettig en transparant contact met onze klanten, waarbij uw wensen altijd centraal staan. Bovendien zijn onze makelaars kritisch en pro-actief in hun aanpak, waardoor ze altijd streven naar het beste resultaat voor u als klant. Kortom, met onze NVM-Makelaars profiteert u van een compleet en deskundig pakket aan diensten, waarbij uw tevredenheid en succes voorop staan.

De voordelen van De Koning makelaars

 • 1 Persoonlijk advies
 • 2 Deskundig
 • 3 Groot netwerk
 • 4 NVM-garanties
 • 5 Compleet
 • 6 Prettig contact
 • 7 Kritisch
 • 8 ERA-voordelen

Daarom De Koning NVM-Makelaars

Wij begrijpen uw unieke behoeften en streven ernaar om uw droomwoning te vinden. Met onze diepgaande kennis en toegewijde begeleiding, staan we aan uw zijde gedurende het hele aankoopproces. We zetten uw belangen centraal en bieden een prettige aankoopervaring.

Deskundig Onze NVM-Makelaars blijven zich continu ontwikkelen, volgen regelmatig trainingen en zijn op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen.
Hoge Funda score Onze klanten zijn tevreden en beoordelen al onze vestigingen gemiddeld met een 9+. Heeft u de reviews al gezien?
Thuis in uw buurt U komt onze NVM-Makelaars en medewerkers tegen op het schoolplein, in het park of in de supermarkt.

Vrijblijvend aankoopadvies

Bent u benieuwd wat onze NVM-makelaars voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
Funda logo
De Koning makelaars in het Groene Hart

NVM-Makelaars in het Groene Hart

Onze kantoren zijn verspreid over het prachtige Groene Hart, waar we niet alleen de bekende plekken, maar zelfs de meest afgelegen hoekjes kennen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke woning of een bruisend stadsappartement, onze NVM-Makelaars helpen u graag uw droomhuis te vinden.

Onze makelaars bedienen verschillende regio’s, waaronder Alphen aan den Rijn, De Meern, Leidsche Rijn, Utrecht, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden. Daarnaast werken we samen met Fides makelaars in Leiden, waardoor ons bereik nog groter is.

Of u nu droomt van een boerderij op het platteland of een modern appartement in de stad, onze NVM-Makelaars hebben een uitgebreide kennis van de lokale markt en helpen u graag bij elke stap van het proces. Bij De Koning makelaars kunt u rekenen op deskundig advies en begeleiding, of u nu een woning wilt kopen, verkopen of verhuren. Wij zijn er om uw woondromen werkelijkheid te maken.

Staat uw droomwoning hier tussen?

 • nieuw
  • € 1.069.000,- k.k.
  • Vrijstaande woning
  • 172 m2
  • 2.359 m2
  • 2
  Rietveld 58
  3443 XD Woerden
 • nieuw
  • € 495.000,- k.k.
  • Hoekwoning
  • 106 m2
  • 200 m2
  • 4
  Iepenlaan 2
  3442 EL Woerden
 • nieuw
  • € 335.000,- k.k.
  • Tussenwoning
  • 73 m2
  • 61 m2
  • 3
  Rodezand 33
  3421 BA Oudewater

Veel gestelde vragen aan onze NVM-Makelaars

Hoe helpt de aansluiting bij de NVM bij het waarborgen van de integriteit en professionaliteit van Makelaars, en wat zijn de voordelen voor cliënten?

De NVM stelt strikte ethische codes en professionele standaarden vast, waaraan NVM Makelaars gebonden zijn. Dit waarborgt integriteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Voor cliënten betekent dit een kwaliteitsgarantie en vertrouwen in de diensten van NVM Makelaars.

Hoe selecteert een NVM Makelaar de juiste verkoopstrategie voor een woning?

Een NVM Makelaar voert een grondige analyse uit van de lokale markt, de kenmerken van de woning en recente transacties in de buurt. Op basis hiervan ontwikkelen ze een strategie, waarbij aspecten zoals prijsstelling, marketingbenaderingen en timing worden geoptimaliseerd voor een succesvolle verkoop.

Moet ik per se een NVM-makelaar inschakelen voor mijn vastgoedtransactie?

Nee, het is niet verplicht, maar het inschakelen van een NVM-makelaar geeft extra zekerheid en kwaliteitsgaranties. Het is aan te raden om een makelaar te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften.

Op welke manier houden NVM Makelaars rekening met duurzaamheid en energie-efficiëntie bij vastgoedtransacties en advies?

NVM Makelaars adviseren steeds vaker over duurzame woningen en energiebesparende maatregelen. Ze informeren cliënten over groene certificeringen, energiezuinige kenmerken en de impact van duurzaamheid op de waarde van een woning.

Wat is het verschil tussen ERA- en NVM Makelaars?

ERA (Electronic Realty Associates) is een internationaal netwerk van makelaars die samenwerken onder een specifieke franchiseorganisatie. Deze makelaars maken deel uit van een wereldwijd netwerk en profiteren van gecentraliseerde marketing, training en technologische ondersteuning die door het ERA-netwerk wordt geboden. Hoewel ze wereldwijde verbindingen hebben, opereren ERA Makelaars veelal op lokale markten en werken ze volgens de methoden en standaarden van ERA.

Aan de andere kant is de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) een brancheorganisatie in Nederland. NVM Makelaars zijn aangesloten bij deze vereniging en werken onder de richtlijnen, ethische codes en professionele normen die door de NVM worden gesteld. Dit biedt een kwaliteitskeurmerk aan klanten en verzekert hen van een bepaald niveau van deskundigheid, integriteit en professionaliteit bij het werken met NVM Makelaars.

Beide ERA en NVM Makelaars streven naar deskundigheid, klantgerichtheid en ethische normen, maar de verschillen liggen voornamelijk in de aard van hun organisatie en de reikwijdte van hun operationele netwerken.

Welke rol spelen NVM Makelaars in het anticiperen op trends in vastgoed, zoals digitalisering en veranderende klantvoorkeuren?

NVM Makelaars omarmen nieuwe technologieën en digitale tools om hun diensten te verbeteren. Ze passen zich aan aan de veranderende klantvoorkeuren door bijvoorbeeld virtuele rondleidingen aan te bieden en innovatieve online marketingstrategieën te implementeren.

Hoe weet ik of een makelaar NVM-gecertificeerd is?

Een makelaar die is aangesloten bij de NVM draagt het NVM-keurmerk. Dit kan worden gecontroleerd via de website van de NVM of door direct contact op te nemen met de makelaar.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden