Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Wel of geen aankoopmakelaar inschakelen?

Wij zien dat wij steeds meer worden ingeschakeld als aankoopmakelaar bij de begeleiding van de koop van een woning. Regelmatig krijgen wij ook de vraag: wat is daarvan de toevoegde waarde?

In de huidige woningmarkt zien we dat er snel gehandeld moet worden als uw droomhuis daar eindelijk is. Wat doet u dan?

Er zijn vaak meerdere kandidaten met interesse voor die woning. Het is het vak van onze makelaars om te onderhandelen. De kunst is de verkoper voor u te laten kiezen. Wat is belangrijk voor de verkoper? Kan er hier aan tegemoet worden gekomen? Dat kan gaan over een soepele opleveringstermijn, een inzicht en zekerheid in de financiering of andere belangrijke voorwaarden. Maar ook als er boven de vraagprijs betaald moet worden: tot hoever gaat u dan en welke risico’s en kansen zijn er? Dat bespreken wij met elkaar voordat de bieding wordt uitgebracht.

Ook al moet het snel en misschien wel met een koopprijs boven de vraagprijs, wij willen dat u de juiste en een verstandige beslissing neemt. Dat is onze toegevoegde waarde als aankoopmakelaar. 

Meer weten over wat wij als aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw woonwensen te bespreken. Geen ervaring met een aankoopmakelaar? De eerste aankoopbezichtiging bieden wij u vrijblijvend en zonder verplichtingen aan, een hele fijne manier om zonder kosten onze dienstverlening te ervaren! Belangstelling? Vul hier uw gegevens in, wij zullen dan contact opnemen.

Onze aankoopmakelaars:

Kortom, de aankoopmakelaar is uw vraagbaak, houdt u de spiegel voor en voert professioneel de onderhandelingen. Hij staat er voor u! 

Een klant aan het woord, deze beoordeling van een aankoopklant kregen wij onlangs: 

“Er moest snel gehandeld worden, omdat er nog een gegadigde was. De makelaar heeft snel gehandeld en ons bijzonder goed geholpen. Met anderhalve dag was er een gesprek, heeft de makelaar de woning bezocht, is er onderhandeld en is ons bod geaccepteerd. Superblij mee, fantastisch gehandeld.”

Kortom, het inschakelen van een aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient.

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden