Thuissokken winactie

Voel u thuis met deze sokken!

19/01/2021 - Wij willen dat u zich thuis voelt in uw woondroom! Daarom delen wij deze vrolijke thuissokken uit. Met deze thuissokken kunt u heerlijk met uw voeten op de bank liggen en genieten van het thuisgevoel dat wij samen met u willen realiseren. Want juist in deze tijd, waarin we veel binnen zijn is het belangrijk om het thuis comfortabel te hebben. Deze vrolijke thuissokken krijgt u cadeau bij een bezichtiging, waardebepaling, aankoop of verkoop van een woning.

Maak snel een afspraak

WINACTIE 
Na het ontvangen van deze thuissokken maakt u ook nog eens kans op te gekke prijzen waarmee u het thuis nog gezelliger maakt! We geven namelijk een wooncheque weg t.w.v. €250,- bij een woonwinkel naar keuze en zeven heerlijke kaas-borrelpakketten. 

Wat moet u daarvoor doen? 
Maak een afspraak voor een waardebepaling, bezichtiging, aankoop of verkoop van een woning. Bij deze afspraak krijgt u deze thuissokken cadeau.  

Leg uw ideale thuismoment met deze thuissokken vast en deel dit op Facebook en/of Instagram met de hashtag #woondromenwaarmaken. Maak hiervan een screenshot en stuur deze naar marketing@dekoningwonen.nl met antwoorden op de volgende vragen: 

  • Bij welke woonwinkel wilt u de tegoedbon ter waarde van €250,- besteden? 
  • Met welk filiaal of makelaar heeft u contact gehad?

Meedoen kan t/m 18 maart 2021. Op 19 maart zullen wij de winnaars benaderen!   
Let op: De sokken hebben een beperkte voorraad, OP = OP 

Deel deze pagina: