weekend winter wandeling

Uitjes in de regio

18/01/2019 - Het weekend staat voor de deur, wat zijn uw plannen?

Het wordt winters koud dit weekend. Heerlijk weer voor een goede wandeling. En daarna een warme kop chocolademelk. Download de route en ga op pad! Deze zijn eenvoudig te printen of download het GPX-bestand (voor uw telefoon of GPS apparaat). 

Of steek de handen uit de mouwen en ga wilgen knotten. Iedereen die in de natuur de handen uit de mouwen wilt steken is van harte welkom om mee te werken. Het is een mooie manier om te genieten van ons polderlandschap! Natuurgroep Waddinxveen werkt iedere zaterdag op verschillende locaties in de wijde omgeving van Gouda.

In Uithoorn wordt er 27 januari Uithoorns Mooiste de Loop georganiseerd. Deze leidt u langs de rustieke delen van Uithoorn, De Kwakel en op de langste afstand langs de Amstel.

Geen weekend, maar Het vrijwilligersevent van 2019 op 23 januari in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn staat voor de deur. Het event is voor iedereen, organisaties, vrijwilligers maar zeker ook voor hen die vrijwilligerswerk willen gaan doen.

Houten heeft een traditie: Ontmoet uw buren. Zaterdag 26 januari organiseert het Arabisch Cultureel centrum Houten een kleurrijk feest voor oude en nieuwe Houtenaren. Bij de kraampjes informeren zij u graag over de verschillende landen waar de nieuwe Houtenaren vandaan komen.

We wensen iedereen een heerlijk weekend.

Deel deze pagina: