Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Bezichtigingstips voor tijdens OHR

Huizen bezichtigen in het weekend, zodat u geen vrij hoeft te nemen van uw werk? Bezoek de ERA Open Huizen Route en maak gebruik van deze mogelijkheid!

De eigenaar van de woning opent zelf de deur en vertelt u alle ins en outs over de woning en de buurt. Maak gebruik van deze unieke kans en stippel uw eigen route uit op weg naar uw woondroom. Bekijk hier de deelnemende woningen.

Tips voor uw bezoek tijdens de OHR:

1. Wees van tevoren op de hoogte van uw financiële mogelijkheden. Heeft u nog geen financieel adviesgesprek gehad of is het al weer een aantal maanden geleden, zorg dat u up-to-date geïnformeerd bent en weet wat u wilt en kunt lenen met de bijbehorende maandelijkse lasten.

2. Maak van tevoren een lijstje: Wat vindt u belangrijk aan de woning? Hoeveel slaapkamers wenst u? Wilt u een grote tuin en op welke ligging? Is de wens om er een langere periode te blijven wonen en welke verbouwingsmogelijkheden zijn er? Download hier de gratis checklist voor tijdens de bezichtiging.

3. Maak van de gelegenheid gebruik om op één dag meerdere woningen te bezoeken en stippel de door u gewenste route uit. Dit is dé kans om u te laten verrassen door een huis wat misschien wel in uw B-keuze viel. Nieuwsgierig welke woningen er mee doen? Bekijk hier de deelnemende woningen. Let op dit muteert dagelijks dus kijk voor vertrek of de woningen die u wilt bezoeken nog te koop staan en te bezoeken zijn.

4. Bezichtig ook de buurt. Door direct een rondje in de buurt te lopen krijgt u een goede indruk van de faciliteiten die de buurt met zich meebrengt. Hoe is het gesteld met de parkeerplekken? En waar is de dichtstbijzijnde supermarkt of school?

5. Op de dag van de ERA Open Huizen Route zijn onze makelaars beschikbaar om uw te woord te staan voor eventuele vragen. Maak hier gebruik van en bel naar één van onze kantoren of ga gerust langs, u bent van harte welkom!

Droomwoning gevonden en weten hoe uw woning in de markt ligt of wat uw eigen woning waard is? Onze makelaars komen vrijblijvend bij u langs om u een verkoopadvies en inschatting van de woningwaarde te geven.

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden