Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

The Mill 100% verhuurd

Wij hebben de afgelopen weken 72 nieuwe huurappartementen in The Mill verhuurd in Woerden.

Leuk om te zien dat ruim 70% van de huurders uit Woerden komt. Veel jongeren die door dit project op zichzelf kunnen gaan wonen.
Een aantal van hen laat een koop of huurwoning achter, met als resultaat dat er voor tien tot twintig mensen een bestaande woning beschikbaar komt.

In 2022 veranderde de woningmarkt snel: rente, energieprijzen en inflatie gingen snel omhoog en ook het bouwen van een woning is al een paar jaar duurder aan het worden. Daarnaast heerst er veel onrust met een oorlog niet ver bij ons vandaan. Het kopen van een nieuwbouwwoning was even niet actueel.

Binnen onze projecten hadden wij het geluk dat er voldoende woningen waren verkocht en dat ze allemaal gestart zijn met bouwen. Maar het verkopen van de laatste woningen raakte ons ook en dat stagneerde. Leuk dat wij de laatste weken mooie successen boeken.

In Utrecht met Levels, mooie herenhuizen op een perfecte locatie. Midden in Vianen op het Sluiseiland met het uitzicht over het blauw en groen. In Waarder verkochten wij een aantal rijwoningen aan het water, in Woubrugge binnen een paar weken vijf boven- en benedenwoningen en in Hazerswoude drie rijwoningen.

Wat zeker een rol speelt, is dat de woningen stuk voor stuk met een paar maanden al worden opgeleverd en dat alle kopers er dit jaar nog wonen.


Vindt u het leuk om te zien welke woningen er te koop zijn en waar u nog dit jaar kunt wonen? Bekijk hier de nieuwbouwprojecten

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden