Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

ERA Award voor team De Meern

Na twee jaar uitstel vond afgelopen week het internationale congres ERA Fuel weer plaats in Nashville, Tennessee. Het jaarlijkse congres, waar ERA makelaars van over de hele wereld bijeenkomen om ideeën uit te wisselen, is ook altijd weer spannend: welke ERA makelaars mogen een ERA Award in ontvangst nemen?

In Nederland worden er twee ERA Awards uitgereikt en met trots kunnen wij u mededelen dat onze collega Dirk-Jan van Zijtveld van De Koning makelaars in De Meern in de prijzen is gevallen! Dirk-Jan is uitgeroepen tot ERA Top Sales Agent van 2021. Supergaaf en een mooie beloning voor Dirk-Jan en het team van De Koning makelaars De Meern. 

ERA makelaars vallen op door hun manier van klantgericht werken en jaarlijks worden de makelaars door ERA beoordeeld op hun kwaliteit van werken. Dirk-Jan heeft samen met zijn team meerdere jaren op rij laten zien dat klantgerichtheid en kwaliteit centraal staan. Door net dat stapje meer te doen bij zowel aan- als verkoop levert dit mooie transacties en tevreden klanten op. 

Het is niet de eerste keer dat De Koning makelaars een ERA Award in ontvangst hebben mogen nemen. Dit motiveert de teams en organisatie om het elke dag weer anders en beter te doen. Het mooie van het ERA congres is de ontmoeting van ERA makelaars van over de hele wereld, waarbij zij van elkaar leren dat ieder land z’n eigen gebruiken heeft die eenmaal thuis ook in de dagelijkse dienstverlening ingezet kunnen worden. 

Mooi als u van onze dienstverlening gebruik maakt en u mag ervaren dat wij innovatief en met trots voor u ons werk uitvoeren. Niet voor niets zijn wij dagelijks bezig met Woondromen waarmaken!  

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden