ERA

Onder de vlag van ERA

25/09/2018 - ‘Ik zie jullie overal,’ is een opmerking die we nog wel eens krijgen. Nu zijn we met zes kantoren ook goed vertegenwoordigd in het midden van Nederland en werken we samen met Fides makelaars in Leiden. Maar dat we tot ver over de grens lijken ze zitten, hebben we te danken aan ons ERA logo.

U.S.A

ERA (Electronic Realty Associates) is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. In 1971 opgericht in Amerika en heeft vaste grond gevonden in Europa. Sinds 1994 is ERA ook actief in Nederland.

Innovatief

Een ERA makelaar onderscheidt zich in service en innovatieve marketing strategieën. Een goed voorbeeld is de digitale buurtmailing, onze sterke marktanalyses en de Openhuizendag. De ERA makelaars zijn in 2000 al gestart met deze succesvolle dag en dat werd al snel een landelijk succes.

Bereik

De onderlinge samenwerking tussen alle ERA kantoren zorgen voor een enorm bereik, waar u van profiteert. Een groter bereik levert meer geïnteresseerde op voor uw woning en dat betekent een betere verkooppositie of aankooppositie. Stel u verhuisd naar een heel andere regio, dan is het fijn als een ERA kantoor, met een zelfde goede service u daar bij kunt helpen. De missie van ERA is om de makelaardij zodanig te vernieuwen en te veranderen, dat dit zal leiden tot een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Sterk door service

De kantoren in Nederland zijn, zoals alle ERA kantoren, zelfstandige makelaarskantoren. Het centraal gelegen ERA hoofdkantoor zorgt voor coaching, begeleiding, training en ondersteuning. ERA bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden van de makelaar en laat ook klanten aan het woord om ERA makelaars te beoordelen.

ERA garantie

Een bestaand huis kopen met garantie op de installaties. Dat moet een fijn idee zijn. Want een verhuizing kost vaak meer dan u van tevoren had gedacht. Dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken over onverwachte reparaties. Met een ERA Garantie bent u tot 12 maanden na de overdracht van uw woning beschermd tegen hoge kosten van reparaties aan gedekte installaties of inbouwapparatuur in de keuken.

De Koning makelaars en ERA

In 1997 zijn wij geselecteerd en toegelaten tot het netwerk van ERA makelaars in Nederland. Waren wij tot dat moment NVM makelaar, zijn wij sinds 1997 een ERA èn NVM makelaar. Het lidmaatschap van NVM staat borg voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Maar dat alleen was niet voldoende vonden de heren de Koning en dat betekende in 1997 de stap om het ERA lidmaatschap aan te vragen. Bij ERA hebben wij veel geleerd over de manieren waarop je service verleent, een klant tevreden stelt en hoe je dat stapje meer voor je klant kunt doen. Nu ruim 20 jaar later zien wij heel goed waarin wij ons onderscheiden als ERA Makelaar ten opzichte van onze collega NVM makelaars.

ERA Award

Het is voor het team heel mooi dat wij de afgelopen jaren diverse keren een Award in ontvangst hebben mogen nemen bij de jaarlijkse ERA Conventie. Een beloning voor een jaar hard werken waarin klanten en ERA ons beoordeelt op de kwaliteit van ons werk. Iets waar wij trots op zijn!

Deze conventies zijn interessant. Hier leren wij van onze collega’s uit andere landen waarin zij succesvol zijn en op deze manier nemen we succesvolle zaken over vanuit het buitenland waar onze opdrachtgevers, u dus, direct voordeel van hebben.

 

Deel deze pagina: