Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Uniek nieuwbouwevent zaterdag 3 juni

Op zaterdag 3 juni aanstaande organiseert NieuwWonen Utrecht een fantastische nieuwbouwmarkt voor regio Utrecht. Tijdens deze middag kunt u volop inspiratie opdoen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouwwoningen ontdekken.

Op onze markt tonen we de meest indrukwekkende nieuwbouwwoningen, van prachtige appartementen, eengezinswoningen tot heerlijke vrijstaande woningen. Want we hebben een breed aanbod verzameld van verschillende projectontwikkelaars, gepresenteerd op één locatie, zodat u gegarandeerd uw droomhuis zult vinden.

U kunt, onder het genot van een hapje en drankje, in gesprek gaan met notarissen, adviseurs van keukenleveranciers en uiteraard met de (hypotheek)experts op het gebied van nieuwbouw. Zo kunt u al uw vragen stellen over de woningen, de locatie en de prijzen. En wie weet, misschien loopt u wel met het ideale huis de deur uit!

Maar dat is nog niet alles, want naast de nieuwbouwmarkt krijg je ook gratis toegang tot het Spoorwegmuseum. Dit museum neemt u mee op een unieke reis door de geschiedenis van de Nederlandse spoorwegen. Een perfecte afsluiter van een middag vol inspiratie en nieuwe inzichten.

De nieuwbouwmarkt vindt plaats op zaterdag 3 juni tussen 13:00 en 16:00 uur. Toegang is gratis en u hoeft u niet aan te melden. Neem uw vrienden en familie mee om samen te genieten van deze inspiratie en nieuwe inzichten.

Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden. Kom naar onze nieuwbouwmarkt regio Utrecht en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouwwoningen. Wij zien u graag op zaterdag 3 juni!

Locatie: Maliebaanstation 16 Utrecht

Kijk voor alle deelnemende projecten op www.nieuwwonenutrecht.nl

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden