Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Nieuwbouw is een specialiteit binnen De Koning makelaars.

Het team houdt zich hier dagelijks mee bezig. De makelaars adviseren wat een goede woning is, welke indeling daarbij past en wat een verkoopprijs mag zijn. Daarnaast helpen zij elke dag kopers met alles wat komt kijken bij het kopen van nieuwbouw.

Emiel Weide is één van die nieuwbouwmakelaars.  

‘’Het blijft bijzonder om klanten vanaf een bouwtekening te kunnen adviseren over hun droomwoning.’’ 

“Ik ben momenteel met veel dingen tegelijk bezig. Zo ben ik druk om de website van nieuwe projecten compleet samen te stellen en houd ik mij bezig met projecten die binnenkort in de verkoop komen. Daarnaast voer ik aankoopgesprekken met klanten voor lopende en nieuwe projecten. Het blijft bijzonder om klanten vanaf een bouwtekening te kunnen adviseren over hun droomwoning. Ik beantwoord met veel plezier de vragen die mensen stellen en help ze graag verder. Zo voer ik nu aankoopgesprekken voor Westervaartspark in Hazerswoude en voor de net nieuwe projecten De Opkamer in Kamerik en BIJ MINK in Woerden. Dit betreft ruim 100 woningen, waarvan het de bedoeling is dat nog dit jaar de eerste paal geslagen wordt, gaaf!’’ 

‘’Nog geen jaar geleden was nieuwbouw minder in trek, maar nu is de interesse aanzienlijk gegroeid’’ 

‘’Minder opvallend zijn twee kleine projecten in Nieuwerbrug, waarbij ik, samen met mijn collega’s Jan Douwe en Albert, betaalbare eengezinswoningen verkoop. Ik merk dat deze woningen erg gewild zijn, we hebben er nog maar een paar in de verkoop. Nog geen jaar geleden was nieuwbouw niet in trek, maar nu is de interesse aanzienlijk gegroeid. Het valt mij op dat wij nu veel meer projecten hebben met lagere prijzen dan de projecten van 2022-2023, voordelig voor onze klanten dus!” 

‘’Het kopen van een nieuwbouwwoning is voor iedere koper een intensief en spannend proces.’’ 

“Geen dag is hier hetzelfde. Het kopen van een nieuwbouwwoning is voor iedere koper een intensief en spannend proces. Leuk? Jazeker, maar het vraagt ook de nodige tijd. Kopers moeten regelmatig keuzes maken, of het nu gaat om de kleur van de keuken of welke geldverstrekker de hypotheek afsluit. Het is een boeiend beroep met veel emoties en veel tevreden kopers.” Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden