Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Hulp van de aankoopmakelaar 

Het kopen van een huis is een bijzondere stap maar het kan ook, gezien de markt, een uitdaging zijn. Een aankoopmakelaar kan waardevolle ondersteuning bieden om u tijdens dit proces te begeleiden. Wij nemen u graag mee in dit proces: wat doen onze aankoopmakelaars en wat zijn de voordelen?

Vroege toegang tot nieuw aanbod 

Door de krappe markt worden huizen die op de markt verschijnen in een rap tempo verkocht. Dankzij hun uitgebreide netwerk zijn aankoopmakelaars vaak als eerste op de hoogte van nieuwe woningen die op de markt komen. Een aankoopmakelaar geeft u een seintje op WhatsApp als er een woning te koop komt die aan uw eisen voldoet. Zo bent u snel op de hoogte en kunt u een bezichtiging inplannen.  

Bespaar tijd door een efficiënte zoekopdracht  

Door uw wensen en budget in kaart te brengen, helpt een aankoopmakelaar om gericht te zoeken naar woningen die binnen uw mogelijkheden vallen. Wie weet levert het een verrassend resultaat op. Een makelaar kijkt misschien naar een woning waar u zelf niet aan gedacht heeft! Onze aankoopmakelaars denken graag met u mee, dit bespaart tijd en voorkomt mogelijke teleurstellingen. 

Een objectief oog 

Onze makelaars kunnen u door ervaring advies geven gebaseerd op feiten. De aankoopmakelaars denkt met u mee en adviseren u waarom iets wel of niet verstandig is om te kopen. Hierdoor kunt u een weloverwogen beslissing nemen, bij huizen komen tenslotte emoties kijken!  

Een aankoopmakelaar kan met u meegaan tijdens een bezichtiging 

Waarschijnlijk let de makelaar net weer op andere dingen dan waar u op let. Door met de aankoopmakelaar de bezichtiging te doen weet de verkoper dat u een serieuze kandidaat bent, nog een voordeel dus! 

Hulp bij het uitbrengen van een realistisch bod 

Het bepalen van het juiste bod kan lastig zijn, want waar te beginnen? U wilt graag een woning kopen, maar niet te veel geld betalen. Een aankoopmakelaar heeft toegang tot relevante informatie, zoals vergelijkbare transactieprijzen om u te helpen een slim bod uit te brengen en gunstige voorwaarden te onderhandelen. 

Een aankoopmakelaar neemt werk uit handen 

Bij het kopen van een woning komt veel regel- en papierwerk kijken. Onze aankoopmakelaars kunnen u helpen door mee te kijken met de koopovereenkomst, het regelen van een taxatie of bijvoorbeeld een bouwkundige keuring. Ook kijkt de aankoopmakelaar stukken van de notaris na en houdt belangrijke data voor u bij.  

Meer informatie over het inschakelen van een aankoopmakelaar?

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden