Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Drukbezochte ERA Open Huizen Route

Afgelopen zaterdag, 11 februari, hebben wij met onze collega ERA-makelaars de eerste Open Huizen Route van 2023 gehouden.

Het was een zonnige dag met opvallend veel bezoekers. Woningen die eerder meegedaan hebben, zijn nu succesvol verkocht. Ook zijn er enkele woningen daags voor de ERA Open Huizen Route verkocht. In dit geval hebben woningkopers het zekere voor het onzekere genomen en de transactie met de verkoper snel afgerond.


Wij kijken terug op een succesvolle Open Huizen Route met woningkopers die hun droomwoning hebben gekocht en verkopers die de volgende stap kunnen maken nu hun eigen woning verkocht is.

Door de vele bezoekers tijdens de ERA Open Huizen Route, kunnen we signaleren dat de woningkoper weer terug op de markt is. Deze signalen herkennen wij op meerdere fronten de afgelopen drie/vier weken. Dit zien wij terug in bestaande woningen, maar ook bij de nieuwbouw neemt de interesse toe en gaan de geïnteresseerde over tot koop.

Afgelopen week is het aantal inschrijvingen toegenomen en zien wij het overbieden weer toenemen. Dit omdat er zomaar tien tot vijftien gegadigden voor een woning zijn.

Wij van De Koning makelaars kijken met veel plezier en enthousiasme terug op afgelopen ERA Open Huizen Route. Omcirkel 1 april aanstaande, geen grap, alvast in uw agenda, want dan staat de volgende Open Huizen Route gepland! 

Vindt u dit artikel interessant?

Bedankt voor uw mening
U kunt momenteel niet (meer) stemmen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden