personeel

Achter de schermen: Felicitaties en afscheid

17/05/2019 - Wij laten u graag zien hoe het reilt en zeilt op onze kantoren. Wie zijn die mensen die u aan de telefoon krijgt, de opname komen doen of het bord in de tuin zetten? Deze keer: onze toppers in het zonnetje.

Onze Gerrit gaat het nu rustiger aan doen. Na zijn pensioen werkte Gerrit van Horssen met veel plezier als bordenman en reed hij van Woerden tot aan Uithoorn om de tuinborden te plaasten en de raamborden op de hangen. Na ruim tien jaar gaat hij lekker genieten. 

Wilco Schipper kwam als jonge hond in de jaren negentig binnen. In Woerden en Houten heeft hij vele huizen aan- en verkocht. Al tien jaar zit hij nu op de afdeling nieuwbouw en is inmiddels onze doorgewinterde nieuwbouw makelaar. Twintig jaar in dienst. Gefeliciteerd Wilco!

Sam van Doesselaar heeft ons verrast door 'even' in anderhalf jaar het felbegeerde KRMT (kanditaat register makelaar taxateur) diploma met bijbehorende titel te halen. Ze is vorig jaar begonnen op kantoor Houten. Van harte Sam met deze mooie prestatie. 

Ook bij ons werken? We hebben vacatures in verschillende gemeentes.

Deel deze pagina: