Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Type Q Herenhuis (blok H10) Utrecht – Levels, 3541 BE Utrecht

€ 790.000,- tot € 790.000,-
  • 202 m2
  • 7 kamers
Wat worden mijn maandlasten? Bereken
Nieuwbouw T: 0348-488005 E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Over deze woning

Groot, groter, grootst! Wonen als een vorst, dat is wonen aan de Belgradostraat in Nieuw-Oost.

Mocht je langs dit bijzondere kasteel wandelen, dan word je gedwongen om even stil te staan. De bijzondere entree met veel glas, de verscheidenheid aan verschillende vormen metselwerk en de enorme raampartijen zorgen namelijk voor een zeer bijzondere gevel. Je zal niet verbaasd moeten opkijken als er mensen aanbellen om graag bij je binnen te komen.

Binnen gekomen in de mooie ruime hal valt gelijk op dat je een garderobenis voor de jassen hebt, toilet en een berging waar de warmtepomp gesitueerd is. Na de ontvangst komen we in de grote woonkeuken verdeeld in twee mooie gedeeltes met beiden een gave vide verbinding met de living met een plafond van ca. 5,5m hoog! Een kookeiland, ruime woonkeuken, of een bibliotheek, speelkamer of een gave werkruimte? Laat je inspiratie de vrije loop!

Gaan we een trapje omhoog dan komen we in de mooie grote living van ruim 9 meter breed met enorme raampartijen met uitzicht deels op groen, water en deels op het mooie nieuwe restaurant Buiten de Sluis! Vanuit de living heb je toegang tot de ruim 5,5m brede terrastuin waar je heerlijk in de ochtend en middag kunt genieten van de zon door de ligging op het zuiden. Vanaf het terras heb je zicht over de mooie binnentuin. Hoe gaaf een mooie tuin zonder onderhoud?!

Een woonlaag hoger komen we op de eerste slaaplaag met zoals het hoort een hele royale overloop, 3 mooie slaapkamers en een badkamer. Uiteraard is hier over luxe en comfort nagedacht door een separaat toilet.

Nog geen ruimte genoeg en toe aan privacy en luxe? De bovenste woonlaag herbergt nogmaals 2 slaapkamers, waarvan één heel gave grote slaapkamer met privé terras op het zuiden, een badkamer met uiteraard een toilet, douche en wastafel, een grote bergkast en een techniekruimte voor de wasmachine en wasdroger.

Je auto parkeren? Geen probleem natuurlijk! In de parkeergarage heeft deze woning een eigen parkeerplaats en ook de fiets is makkelijk op te bergen in de eigen fietsenberging.

Te mooi om waar te zijn?

Nee hoor. Zomer 2022 kun je hier de sleutel verwachten!
De bouw is namelijk gestart, dus instappen zonder onzekerheid is nu nog mogelijk!

LEVELS
Deze bijzondere woning maakt deel uit van het unieke plan Levels in Nieuw-Oost. Levels is het meest duurzame en energiezuinige nieuwbouwplan van Utrecht, waarbij het klimaat, de toekomst en daarnaast vooral heel veel comfort centraal staan.

Het nieuwe wonen pur sang!
De nieuwe woonwijk in Leidsche Rijn Centrum met veel kwaliteiten in architectuur en openbare inrichting.

Deze ruime herenhuizen komen straks in Leidsche Rijn Centrum te staan met al zijn bekende kwaliteiten en toekomstige kwaliteiten. De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en de komst van een leuk restaurant in het Sluiswachtershuisje maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Tel daarbij op dat je in 10 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen. Hoe centraal wil je wonen?

DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT
De energie behoefte voor woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen.

Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

In het nieuwbouwproject LEVELS ligt de lat met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit hoog. Daarom wordt er nauwkeurig in kaart gebracht welke materialen worden gebruikt en hoe ze zijn verwerkt, resulterende in een materialenpaspoort. Het materialenpaspoort wordt opgesteld met zoveel mogelijk grondstoffen die 100% recyclebaar zijn en dus in de verre toekomst opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

In Levels ben je klaar voor de toekomst!

KLIMAAT NEUTRALE KILOMETERS
Een slim systeem van PV-panelen zorgt ervoor dat er meer energie wordt geleverd dan dat er wordt verbruikt. Deze energie kan dan eventueel weer gebruikt worden om de laadpalen in de garage te voorzien van energie. De Smart Solar Charging laadpalen, elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen worden door LomboXnet geleverd en beheerd.

Door de overcapaciteit die door de PV-panelen wordt opgewekt wordt de mogelijkheid geboden om gemiddeld 10.000 tot 15.000 klimaat neutrale kilometers per huishouden per jaar te rijden met uw huidige of toekomstige elektrische auto.

Het abonnement voor de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen wordt de eerste drie jaar betaald door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Daarnaast en in de toekomst bepalen kopers afhankelijk van het gewenste gebruik zelf of ze het abonnement willen uitbreiden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal het aantal elektrische deelauto’s en/of -fietsen worden uitgebreid door We Drive Solar.

Met de deelauto’s kunnen de bewoners van LEVELS gebruik maken van deze elektrische kilometers. Hiermee zetten wij alvast een stap vooruit in de tijd. Een stap in de toekomst, waarin, naar verwachting, volledig elektrisch rijden de norm is.

Media

Meer foto's

Bouwnummers

Bouwnr Type Woonopp Perceelopp Kamers Prijs Status
58 Woonhuis 202 m2 0m2 7 kamers € 790.000,- Verkocht

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden