Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Type N (blok H10) Utrecht – Levels, 3541 BE Utrecht

€ 585.000,- tot € 670.000,-
  • 146 m2 tot 174 m2
  • 9 kamers
Wat worden mijn maandlasten? Bereken
Nieuwbouw T: 0348-488005 E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Over deze woning

Wonen in dit pakhuis als misschien wel de burgemeester van Nieuw-Oost, wie wil dat niet? De prominente locatie van deze woning kun je straks niet omheen! Het woord pakhuis is niet voor niets gekozen, stap maar eens binnen en ervaar de ruimte.

Vanuit de hal stap je de eetkamer binnen waar je met gemak een 8-persoonstafel in kwijt kunt. Deze ruimtebeleving wordt nog meer verstrekt door de plafondhoogte van een kleine 6 meter hoog en de enorme raampartijen.

Een trapje omhoog komen we in de keuken zelf waar aangrenzend ook het mooie terras aan de binnentuin bereikbaar is. Vanaf deze verdieping heb je ruim zicht op de eetkamer beneden door de enorme vide.

Een woonlaag hoger ervaar je de ruimte van een heerlijk grote living met zicht op de binnentuin aan de ene zijde en de straat aan de andere zijde. Aangrenzend is alvast nagedacht over de toekomst want is een mooie kamer gesitueerd, welke prima bruikbaar is als kantoor, speelkamer of bibliotheek.

Op de eerste slaaplaag bevindt de hoofdslaapkamer, een badkamer, separaat toilet en een 2e slaapkamer.

Op de bovenste laag aangekomen kom je nog 2 royale slaapkamers en een techniekruimte tegen.

Je auto parkeren? Geen probleem natuurlijk! In de parkeergarage heeft deze woning een eigen parkeerplaats en ook de fiets is makkelijk op te bergen in de eigen fietsenberging.

Te mooi om waar te zijn?

Nee hoor. Zomer 2022 kun je hier heerlijk wonen!
De bouw is namelijk gestart, dus instappen zonder onzekerheid is nu nog mogelijk!

LEVELS
Deze bijzondere woning maakt deel uit van het unieke plan Levels in Nieuw-Oost. Levels is het meest duurzame en energiezuinige nieuwbouwplan van Utrecht, waarbij het klimaat, de toekomst en daarnaast vooral heel veel comfort centraal staan.

Het nieuwe wonen pur sang!
De nieuwe woonwijk in Leidsche Rijn Centrum met veel kwaliteiten in architectuur en openbare inrichting.
Deze ruime herenhuizen komen straks in Leidsche Rijn Centrum te staan met al zijn bekende kwaliteiten en toekomstige kwaliteiten. De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en de komst van een leuk restaurant in het Sluiswachtershuisje maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Tel daarbij op dat je in 10 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen. Hoe centraal wil je wonen?

DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT
De energie behoefte voor woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen.

Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

In het nieuwbouwproject LEVELS ligt de lat met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit hoog. Daarom wordt er nauwkeurig in kaart gebracht welke materialen worden gebruikt en hoe ze zijn verwerkt, resulterende in een materialenpaspoort. Het materialenpaspoort wordt opgesteld met zoveel mogelijk grondstoffen die 100% recyclebaar zijn en dus in de verre toekomst opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

In Levels ben je klaar voor de toekomst!

KLIMAAT NEUTRALE KILOMETERS
Een slim systeem van PV-panelen zorgt ervoor dat er meer energie wordt geleverd dan dat er wordt verbruikt. Deze energie kan dan eventueel weer gebruikt worden om de laadpalen in de garage te voorzien van energie. De Smart Solar Charging laadpalen, elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen worden door LomboXnet geleverd en beheerd.

Door de overcapaciteit die door de PV-panelen wordt opgewekt wordt de mogelijkheid geboden om gemiddeld 10.000 tot 15.000 klimaat neutrale kilometers per huishouden per jaar te rijden met uw huidige of toekomstige elektrische auto.

Het abonnement voor de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen wordt de eerste drie jaar betaald door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Daarnaast en in de toekomst bepalen kopers afhankelijk van het gewenste gebruik zelf of ze het abonnement willen uitbreiden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal het aantal elektrische deelauto’s en/of -fietsen worden uitgebreid door We Drive Solar.

Met de deelauto’s kunnen de bewoners van LEVELS gebruik maken van deze elektrische kilometers. Hiermee zetten wij alvast een stap vooruit in de tijd. Een stap in de toekomst, waarin, naar verwachting, volledig elektrisch rijden de norm is.

Media

Meer foto's

Bouwnummers

Bouwnr Type Woonopp Perceelopp Kamers Prijs Status
51 Woonhuis 174 m2 0m2 8 kamers € 670.000,- Verkocht

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden