Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Kavels 2 onder 1 kapwoningen Nieuwerbrug aan den Rijn – Weypoortsche Reede,

€ 578.000,- tot € 820.000,-
  • 130 m2 tot 180 m2
  • 5 kamers
Wat worden mijn maandlasten? Bereken
Nieuwbouw T: 0348-488005 E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Over deze woning

DE BESTE REDEN OM NAAR HUIS TE GAAN
Aan de Weijpoort te Nieuwerbrug aan den Rijn wordt, in een prachtige groene omgeving en met een ligging aan de Oude Rijn, een onderscheidend woongebied met duurzame woningen ontwikkeld. Een eigen ligplaats voor een sloep in de haven van Weypoortsche Reede is inbegrepen bij de kavel. Rust, vrijheid, water en groen… Weypoortsche Reede biedt
je een heerlijke woonomgeving op een van de mooiste plaatsen in het Groene Hart.

JOUW DROOMWONING OP DIT PLEKJE
Voor de vrijstaande woningen worden kavelpaspoorten uitgegeven. Daarin staat beschreven wat er op de kavels gebouwd mag worden. Projectarchitect Ben Kraan heeft ter indicatie al een aantal schetsontwerpen gemaakt die aan de regelgeving voldoen. Na de aankoop van een kavel kun je dan ook meteen met de architect -Ben Kraan- aan de slag. Hij weet als geen ander jouw woonwensen te vertalen naar een prachtig ontwerp.

De twee-onder-een-kap woningen (kavels 9 t/m 14) worden met woningontwerp opgeleverd. De architect heeft prettig wonen met een stedenbouwkundige hoogwaardige woonmilieu gecombineerd. Weypoortesche Reede biedt kopers nu de gelegenheid om een kant-en-klare twee-onder-een kap woning aan te kopen. Deze zes luxe woningen bieden u daarbij wel alle gelegenheid voor uitbreiding en diverse gebruiksopties zoals bijvoorbeeld generatiewonen en werken aan huis.

UNIEKE WOONBELEVING
De ligging van het plan is bijzonder: langs het Jaagpad aan de Oude Rijn en middenin het groen. Met het verkavelings- en inrichtingsontwerp tilt landschapsarchitect Imoss wonen aan het water naar een hoger plan. De woningen zijn gesitueerd aan een hofje en scheggen (dat zijn groene doorzichten) richting de Oude Rijn. De locatie wordt in een parkachtige sfeer gebracht met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQplaats.

In de haven van Weypoortsche Reede beschik je over een eigen ligplaats voor een sloep. Dat is echt uniek voor de omgeving, want zo’n eigen ligplaats wordt nagenoeg niet meer uitgegeven. Tijdens een zonnige dag vaar je naar Leiden, Amsterdam of dichterbij: Woerden. Op de fiets de omgeving verkennen en genieten van de natuur? Het kan hier allemaal. En dan te bedenken dat je met de auto binnen 10 minuten op de A12 bent. Door de centrale ligging van het plan ben je in een mum van tijd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.

Media

Meer foto's

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden