Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Hoekwoning Waarder – Alexander, 3466 LW Waarder

€ 595.000,- tot € 631.630,-
  • 129 m2 tot 143 m2
  • 5 kamers
Wat worden mijn maandlasten? Bereken
Nieuwbouw T: 0348-488005 E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Over deze woning

ALEXANDER Waarder – Wonen in 2023 met energielabel A++++, bouw gestart!

De perfecte locatie voor fijn wonen en heerlijk spelen!

Een exclusief nieuwbouwproject van 7 robuuste eengezinswoningen in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. De woningen zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Met de zonnige achtertuin en aansluitend woning brede houten vlonder, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op de 2e verdieping én de luxe badkamer is het basispakket al meer dan compleet!

Extra uitbreidingsopties in de v.o.n. prijs!
Alle beschikbare woningen zijn uitgebreid met diverse individuele meerwerkopties die al opgenomen zijn in de v.o.n. prijs. Denk daarbij aan een extra grote badkamer met daglicht, extra glaspuien en dakramen, een trapkast of een heerlijk ligbad en separaat toilet! Jouw ideale woning is al bedacht en de keuze tussen de woningen en afwerkingen is dan ook divers.

De bouw is gestart en de oplevering staat gepland voor de bouwvakantie van 2023!

Zie je jezelf hier al wonen, gezellig samen of met je gezin? Dan is dit een unieke kans om de natuurlijke charme van het leven in een dorp als Waarder te ervaren. En dankzij de vrijwel directe ligging van het groene dorp aan de A12 is de dynamiek van de omliggende steden nooit ver weg!

Innovatief
De woningen beschikken over een uniek opvangsysteem voor het hergebruik van regenwater met de innovatieve module van Just Nimbus onder de woningen, hierdoor bespaar jij drinkwater en gaat de apparatuur in je woning langer mee! Daarnaast zijn de woningen energieneutraal, en dus volledig voorbereid op de toekomst. Het warmtepompsysteem en de zonnepanelen worden naar keuze gekocht of gehuurd met een onderhoudscontract bij Klimaatgarant.

EXTRA’S bouwnummer 7 topwoning, hoek! • Openslaande deuren • 2e verdieping met vloerverwarming • Extra 2e grote raampartij in achtergevel • Extra grote woonkamer door uitbreiding 14 m2! • Extra dakraam • Badkamer met daglicht aan voorzijde • Extra bad met glazen douchewand • Vorstvrije buitenkraan • Excellent luxe tegels & sanitair

De overige kwaliteiten:
Aan de zijkant van de woning wordt bijvoorbeeld een handige stenen berging aangebracht voor onder andere de fietsen.
Bij entree valt direct de brede hal op met een praktische nis achter de meterkast. In de woonkamer is een glazen pui aan de achterzijde met openslaande deuren. Dát is genieten van de zonnige achtertuin. Ook is dit bouwnummer in de luxepositie te beschikken over een extra brede begane grondvloer. Vanuit dit extra stuk woonkamer is er prachtig zicht op de waterpartij achter de woning door de grote (tot onder doorlopende) raampartijen.

Alle tuinen worden voorzien van een beschoeiing met een fraaie vlonder. Deze plek aan het water heeft alles in zich om uit te groeien tot jullie favoriete stekje. Plaats hier een comfortabele loungeset of leg een roeibootje aan voor de kids, en je bent verzekerd van uren buitenplezier!

Terug in de woning zijn er op de eerste verdieping drie slaapkamers en een complete (luxe) badkamer, eventueel is deze nog uit te breiden met een ligbad, dat is genieten! De kamers kun je optimaal gebruikt worden want deze hebben geen radiatoren maar ook vloerverwarming! Deze is (na) te regelen via de eigen thermostaten.

De tweede royale verdieping is ook voorzien van vloerverwarming én een dakraam aan de voor- en achterzijde en is vrij in te delen naar eigen inzicht. Ook is hier de techniekruimte waar veel van de duurzame apparaten van de woning te vinden zijn.

Media

Meer foto's

Bouwnummers

Bouwnr Type Woonopp Perceelopp Kamers Prijs Status
7 Woonhuis 143 m2 0m2 5 kamers € 631.630,- Verkocht
7 Woonhuis 143 m2 0m2 5 kamers € 631.630,- Ingetrokken
1 Woonhuis 129 m2 0m2 5 kamers € 595.000,- Verkocht

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden