Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Herenhuizen - binnentuin Vianen – Sluiseiland Kop Zuid,

€ 315.500,- tot € 443.500,-
  • 102 m2 tot 137 m2
  • 5 kamers
Start Bouw: 2020-06-01 00:00:00 Wat worden mijn maandlasten? Bereken
Nieuwbouw T: 0348-488005 E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Over deze woning

Stap in op de boot naar het Sluiseiland!

Wonen zonder auto's voor de deur en met uitzicht op het water, wat een pracht! In de zomertijd heerlijk voor de deur op een bankje zitten en genieten van de boten die voorbij varen of aanleggen langs de kade.

Even een wandelingetje maken op het eiland is hier meer regel dan uitzondering. Je kent je buren en mede eilandbewoners en drinkt even een bakje koffie een paar huizen verderop.

Wil je even rust en een moment voor jezelf, dan is er altijd de mogelijkheid om in de privé binnentuin even te genieten van een boekje op je terras.

Dat is de beleving van het Sluiseiland en als je ook zo wilt wonen, dan is Sluiseiland voor jou het ultieme vakantiegevoel als je thuiskomt!

Stap je de woning binnen dan loop je via de hal naar de (eet)keuken op het niveau van de straat. Vanuit de keuken kun je een klein trapje op en kom je in de woonkamer. Vanuit de woonkamer kun je over de keuken heen kijken richting het water. Draai je je om dan heb je aansluitend aan de woonkamer een privéterras aan de binnentuin. Geen groene vingers, maar wel de beleving van een tuin? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid.

Op de slaapverdiepingen zijn er vier woningbrede slaapkamers waardoor het slapen of mogelijk werken (want dat zal in de toekomst mogelijk ook meer thuis gaan gebeuren) veel comfort biedt.

Uiteraard is ook gedacht aan het parkeren van de auto, dit kan namelijk in de ondergrondse parkeergarage. Zo blijft de auto heerlijk schoon en droog. Naast een parkeerplaats hoort er ook een eigen fietsenberging bij de woning.

Media

Meer foto's

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden