Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Eigentijds wonen Gouderak – HoogTij, 2831 BJ Gouderak

€ 1.175.000,- tot € 1.425.000,-
  • 214 m2
  • 7 kamers
Wat worden mijn maandlasten? Bereken
Nieuwbouw T: 0348-488005 E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Over deze woning

KOM OP AFSPRAAK NAAR DE VILLA EN BELEEF ZELF DE RUIMTE EN KWALITEITEN!
Mocht u interesse hebben om hier binnenkort te gaan wonen?
Informeer ons en dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden.

Het vakantiegevoel thuis!
Dat is wonen in deze villa aan de Hollandse IJssel in Gouderak!

Op de idyllische Middelblok, de dijk mee meandert met de Hollandse IJssel, ligt een heel bijzonder woonhof verstopt. De villa’s trekken automatisch je aandacht en het duurt niet lang of je staat stil bij de entree van het woonhof om het schouwspel van de villa’s van dichtbij te ervaren.

Waar aan de achterzijde van de villa’s de beweging van de Hollandse IJssel lonkt, heerst aan de voorzijde de beslotenheid van het hofje. Wonen in HoogTij verenigt de luxe van het buitenleven met de gastvrijheid van een authentieke dorpse gemeenschap.

Als je het hof binnenkomt ervaar je direct de kwaliteit. Mooie gebakken klinkers, ruime eigen parkeerplaatsen en de groene erfafscheidingen geven gelijk een rustig en mooi straatbeeld. Daarnaast zijn er 11 bezoekersparkeerplaatsen zodat er altijd ruimte is voor gasten om te parkeren.

De ronde kappen van de villa’s staan garant voor de kwaliteit van het ensemble, de ruimtebeleving en de doorzichten richting de Hollandse IJssel.

Binnenkomend in de villa ervaar je gelijk het comfort. De ruime hal herbergt een mooie hoek voor een garderobe. Vanuit de hal is ook de praktische berging bereikbaar, de berging is voorzien van één van de kwaliteiten van nieuwbouw, namelijk de warmtepompinstallatie, welke zorgt voor de vloerverwarming en vloerkoeling.
Een in het oog springende eyecatcher is de centraal gepositioneerde hardhouten trappenhuis.

De Living
Aan de voorzijde met een panoramisch uitzicht over het woonhof is de woonkeuken gesitueerd. Hier krijgen koken en kokkerellen een heel andere dimensie. Het zitgedeelte aan de achterzijde van de villa wordt fysiek van de woonkeuken gescheiden door een opvallende haard, zo worden ook de donkere dagen gezellig. Vanuit de bank of heerlijke relaxstoel ervaar je een uitzicht dat nooit verveelt. De Hollandse IJssel ligt namelijk aan je voeten.

De eerste verdieping herbergt twee grote woningbrede slaapkamers met beide uitzicht over groen of water. Het is zelfs bijna zonde om uit te slapen, want wakker worden met deze uitzichten doe je echt voor je plezier. Uiteraard mag een complete badkamer op deze verdieping niet ontbreken. In de showroom is nog een geheel naar eigen wens de keuze te maken inzake tegelwerk en sanitair.

Op de tweede verdieping komt dezelfde kwaliteit en comfortgevoel terug. Opnieuw treffen we hier twee grote woningbrede slaapkamers met prachtig uitzicht. Uiteraard mag ook op deze verdieping een badkamer en een separate bergruimte niet ontbreken. O ja en ben je op de overloop? Kijk dan ook eens door het mooie detailraam in de kap.

Een van de grote pluspunten van deze villa is uiteraard de tuin. Zet een heerlijke tuinset neer en je geniet het hele jaar door van het samenspel tussen natuur, binnenvaart en waterrecreatie dat zich voor jouw ogen afspeelt. En om de ogen langer te kunnen laten genieten van het schouwspel lopen de tuinen in een waaiervorm weg richting het water.

Dit is absoluut één van de redenen dat je hier nooit meer weg wilt.

Te mooi om waar te zijn?
Nee hoor, hier kun je (nadat het sanitair, tegelwerk en een vloer geïnstalleerd is) heerlijk wonen!

Duurzaamheid
De energiebehoefte voor de villa zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen. Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie, zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

De bijzondere kwaliteiten van de Middelblok 24D:
• Wonen in het nieuw, bijzonder en hoogwaardig woonhof Hoogtij
• Royale living met uniek uitzicht over de Hollandse IJssel
• Heerlijk vloerverwarming en vloerkoeling in (nagenoeg) de gehele woning.
• Hardhouten trappen
• Eigen verwarmingssysteem d.m.v. een bronnencircuit in de bodem.
• 214m2 woonplezier!
• Grote achtertuin aan de Hollandse IJssel op het zuidwesten.
• Twee eigen parkeerplaatsen in het woonhof.
• Houten binnen deurkozijnen met stompe deuren.
• Glad gestucte wanden en plafonds.
• Unieke rieten kappen.
• Woningborg garantie

Media

Meer foto's

Bouwnummers

Bouwnr Type Woonopp Perceelopp Kamers Prijs Status
7 Woonhuis 214 m2 0m2 5 kamers € 1.175.000,- Beschikbaar
5 Woonhuis 214 m2 0m2 5 kamers € 1.425.000,- Verkocht

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden