Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Woerden – Witt – Woerden – appartementen

Woningen 49
Types 4
Prijs € 575.000,- tot € 605.000,-
Verkocht

Woerden – Witt – Woerden – appartementen

Woerden

DE BOUW GAAT STARTEN!

In september 2021 gaat er gestart worden met de bouw van de appartementen in het nieuwbouwproject Witt in Woerden.
Een nieuwbouwproject wat zich kenmerkt door een de fijne ligging nabij NS-station en het Centrum van Woerden op loopafstand.

Momenteel zijn er nog 2 appartementen beschikbaar. Beide 4-kamer appartementen (dus 3 slaapkamers) hebben een gelijke plattegrond, maar er zijn ook wezenlijke verschillen tussen de appartementen.

Zo is het appartement met bouwnummer 107 voorzien van een fietsenberging en 1 parkeerplaats in de parkeergarage. Het appartement wordt in de woonkamer en slaapkamers uitgevoerd met raampartijen waaronder een borstwering zit en is gelegen op de 6e verdieping.
Het inpandige balkon is gelegen op het oosten met zicht op de woonwijk Staatsliedenkwartier en met helder weer kunt u zelfs Utrecht zien liggen.
Koopsom € 575.000,= v.o.n.

Het appartement met bouwnummer 111 is voorzien van een fietsenberging en 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage. In dit appartement lopen de raampartijen in woonkamer en slaapkamers door tot op de grond. Het appartement is gelegen op de 8e verdieping en heft een ligging op het oosten.
Koopsom € 605.000,= v.o.n.

De appartementen liggen als het ware boven elkaar. De planning qua oplevering is 2e helft van 2023.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ondanks dat de bouw is gestart zijn er nog mogelijkheden om het appartement aan te passen aan uw voorkeur.

Meer foto's

Woningtypes

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden