Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Woerden – De Houttuin

Woningen 42
Types 6
Prijs € 347.500,- tot € 347.500,-
Verkocht

Woerden – De Houttuin

Woerden

Op de locatie van het voormalige FNV-pand in Woerden komt een nieuwe hotspot om te wonen te werken en te ontspannen: De Houttuin. In de Houttuin komen zes moderne en duurzame appartementengebouwen, met in totaal 265 huur- en koopwoningen.

Er komen 82 sociale huurwoningen van GroenWest (50 tot 70 m2 GBO) en 141 middeldure huurwoningen (50 tot 100 m2 GBO). Kijk hiervoor meer informatie over huurwoningen. Daarnaast komt er ook nog een appartementengebouw met 42 koopappartementen(60 tot 85 m2). Dit project wordt daarmee de eerste échte stap naar het transformeren van bedrijventerrein Middelland-Noord naar een nieuw stedelijk woon- en werkgebied in Woerden. De verkoop van de koopappartementen start na de zomervakantie 2020.

Wonen en werken
De Houttuin is een ontwikkeling van onder andere de gemeente Woerden, woningcorporatie GroenWest en BAM Wonen. Bij de herontwikkeling worden wonen en werken gecombineerd met andere stedelijke voorzieningen. In de directe nabijheid van het aantrekkelijke centrum van Woerden en met het gemak van een NS-station op loopafstand.

Levendige campus
In De Houttuin woon je op nog geen 10 minuten wandelen van het gezellige stadscentrum van Woerden. Het terrein, dat nu nog een kantoorbestemming heeft, wordt ingericht als campus met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken en een parkeergarage.

Gezond leefklimaat
De appartementen zijn ontworpen door Groosman architecten en A3 architecten uit Rotterdam. De landschapsinrichting door Karres en Brands uit Hilversum. In de opzet is veel aandacht voor groen, duurzaamheid, klimaatadaptatie en een gezond leefklimaat. Het parkeren is gepland in een garage, waar ook ruimte komt voor kleinschalige voorzieningen zoals pakketbezorging en horeca.

Comfortabel en betaalbaar
De Houttuin wordt een prachtige, gevarieerde wijk. Goed bereikbaar met de auto, fiets en het OV en met alle voorzieningen vlakbij. Het project geeft daarbij een duurzaam antwoord op de grote vraag naar comfortabele en betaalbare woningen in de regio Woerden.

Hoe wil jij wonen?
De Houttuin wordt de eerste echte stap naar het transformeren van bedrijventerrein Middelland-Noord naar hét nieuwe stedelijke woon- en werkgebied van Woerden. Maar hoe wil jij hier straks wonen? We horen het graag. Schrijf je in als belangstellende en laat ons weten welk woningtype jouw voorkeur heeft. Uiteraard houden we je dan ook op de hoogte over het project en de planning voor de start van de verkoop welke gepland staat na de zomervakantie.

Meer foto's

Woningtypes

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden