Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Waarder – Alexander

Woningen 8
Types 2
Prijs € 494.910,- tot € 631.630,-
Verkocht

Waarder – Alexander

Waarder

ALEXANDER Waarder – Wonen in 2023 met energielabel A++++

De perfecte locatie voor fijn wonen en heerlijk spelen!

Een exclusief nieuwbouwproject van 7 robuuste eengezinswoningen in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. De woningen zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Met de zonnige achtertuin en aansluitend woning brede houten vlonder, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op de 2e verdieping én de luxe badkamer is het basispakket al meer dan compleet!

Extra uitbreidingsopties in de v.o.n. prijs!
Alle beschikbare woningen zijn uitgebreid met diverse individuele meerwerkopties die al opgenomen zijn in de v.o.n. prijs. Denk daarbij aan een extra grote badkamer met daglicht, extra glaspuien en dakramen, een trapkast of een heerlijk ligbad en separaat toilet! Jouw ideale woning is al bedacht en de keuze tussen de woningen en afwerkingen is dan ook divers.

Zie je jezelf hier al wonen, gezellig samen of met je gezin? Dan is dit een unieke kans om de natuurlijke charme van het leven in een dorp als Waarder te ervaren. En dankzij de vrijwel directe ligging van het groene dorp aan de A12 is de dynamiek van de omliggende steden nooit ver weg!

Innovatief
De woningen beschikken over een uniek opvangsysteem voor het hergebruik van regenwater met de innovatieve module van Just Nimbus onder de woningen, hierdoor bespaar jij drinkwater en gaat de apparatuur in je woning langer mee! Daarnaast zijn de woningen energieneutraal, en dus volledig voorbereid op de toekomst. Het warmtepompsysteem en de zonnepanelen worden naar keuze gekocht of gehuurd met een onderhoudscontract bij Klimaatgarant.

Buiten leven & spelen
In de achtertuinen (met ligging op het zuiden) van alle woningen wordt aan de waterkant een trapje en een royale vlonder aangebracht over de gehele breedte van de woning. Bovendien wordt in het geheel nieuw aan te leggen openbaar gebied ook een vlonder aan het water gecreëerd en een leuke kleine speeltuin.

Alexander staat voor rustig en landelijk wonen, maar dan wel met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt. Kinderen groeien hier op in een groene, overzichtelijke omgeving. Het dorp beschikt over een supermarkt, scholen voor het basisonderwijs en een kinderopvang op loopafstand van jouw woning. Tegelijkertijd zijn alle overige voorzieningen goed bereikbaar, dankzij de gunstige ligging van het dorp tussen de omringende dorpen en steden.

Locatie
Midden in het Groene Hart, centraal gelegen tussen Gouda en Woerden, ligt het dorpje Waarder direct aan de A12. De rondweg bij Waarder leidt je binnen enkele minuten naar het pittoreske Oudewater. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Woerden en Bodegraven en binnen 20 minuten middenin hartje Gouda of Utrecht.

Woningtypes

 • Verkocht onder voorbehoud
  Hoekwoning
  Eengezinswoning
  € 595.000,- tot € 631.630,-
  • 129 m2 tot 143 m2
  • 5 kamers
  0 huizen beschikbaar
 • Verkocht onder voorbehoud
  Tussenwoning
  Eengezinswoning
  € 494.910,- tot € 499.530,-
  • 129 m2
  • 5 kamers
  0 huizen beschikbaar

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden