Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Vianen – Sluiseiland Kop Zuid

Woningen 22
Types 3
Prijs € 315.500,- tot € 474.500,-
Verkocht

Vianen – Sluiseiland Kop Zuid

Vianen

Centraal in Vianen, tussen het Merwedekanaal en het historische stadshart vind je Sluiseiland. Een uniek eiland waar grootschalig groen en waterstructuren centraal staan. Sluiseiland neemt een bijzondere plek in de stad in en vraagt dan ook om een bijzondere, kwalitatieve invulling die Vianen nog verder verrijkt. Het Sluiseiland als woongebied. Gesloten in het hart van Vianen. Dicht tegen de historische binnenstad aan, met zicht op de Lek, omgeven door groen. Geïnspireerd door het sluizencomplex en de vaarroute langs de historische binnenstad. Met een zichtlijn over het hele tracé, een terrasvormige route en karakteristieke bruggetjes ontstaan bijzondere paden die een vitale verbinding vormen tussen de oude en de nieuwe stad.

De toekomstige woningen op Sluiseiland vormen een mooie aanvulling op het bestaande woningaanbod; de historische panden in de binnenstad en de woningen in de buitenwijken, met hun eigen identiteit. De woningen van Sluiseiland zijn gesitueerd naast het centrum én liggen midden in het groen. Er verrijzen duurzame woningen die zijn voorzien van alle gemakken. Waar je optimaal profiteert van het zonlicht en het beste uitzicht hebt. Zo verbinden we de pracht van het verleden, het oeroude Hollandse vernuft, met de innovatieve, duurzame technieken van de toekomst. Natuurlijk behouden we het grootschalige groen en de waterstructuren. De grasvlaktes, bomenrijen, taluds, dijken, beschoeiing en rietoevers staan immers symbool voor het zo unieke karakter van Sluiseiland.

RUIME APPARTEMENTEN, RIANTE HERENHUIZEN
De woningen die we op het eiland bouwen worden in verschillende fases ontwikkeld. Bovendien is het type woningen zeer divers. Zo komen er herenhuizen; ruime parkachtige woningen met een fraai uitzicht op de omgeving. Alle woningen hebben voldoende mogelijkheden om te parkeren. En worden zo gepositioneerd dat je volop kunt genieten van de kwaliteiten van de omgeving. Het beste uitzicht op water en groen en maximaal zonlicht.

STADS WONEN OP KOP ZUID
Elke woning van Kop Zuid is uniek. Koop je een woning op Sluiseiland dan maak je dus daadwerkelijk een keuze voor een bepaalde woning. Er is diversiteit in de grootte, maar vooral ook in het uiterlijk van de woningen. Toch sluiten alle woningen perfect op elkaar aan. En ze worden zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Volop zon en een prachtig uitzicht op het water, groen en de bestaande bomenstructuur.

WE HALEN BUITEN NAAR BINNEN
De ligging van de woningen is al bijzonder, maar de architectuur is dat zeker ook. De opvallende glazen kamers halen de omgeving als het ware naar binnen. Het geeft de woningen bovendien een volledig eigen identiteit, die tegelijkertijd goed past bij het DNA van Vianen. Verder worden de woningen, passend bij de omgeving, bijzonder duurzaam. En krijgen een passende afwerking waarbij aan elk detail is gedacht.

Meer foto's

Woningtypes

 • Verkocht
  Herenhuizen - binnentuin
  Herenhuis
  € 315.500,- tot € 443.500,-
  • 102 m2 tot 137 m2
  • 5 kamers
  0 huizen beschikbaar
 • Verkocht
  Herenhuizen - doorsteek
  Herenhuis
  € 389.500,- tot € 399.500,-
  • 116 m2
  • 5 kamers
  0 huizen beschikbaar
 • Verkocht
  Appartementen
  Portiekflat
  € 409.500,- tot € 474.500,-
  • 95 m2 tot 132 m2
  • 4 kamers
  0 huizen beschikbaar

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden