Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Vianen – Sluiseiland Kop Noord

Woningen 44
Types 4
Prijs € 627.500,- tot € 880.000,-
Beschikbaar

Vianen – Sluiseiland Kop Noord

Vianen

HIER KUNT U DEZE ZOMER HEERLIJK GENIETEN VAN UW APPARTEMENT!
VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID.

Hier wil je niet meer weg! Altijd een prachtig uitzicht, een unieke kans en hier voelt vrije tijd als vakantie!
Zomaar een aantal uitspraken welke van toepassing zijn op de mooie appartementen op Kop Noord op het Sluiseiland!

Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Dat gevoel deel je met de andere eilanders. Natuurlijk maak je hier als vanzelf een praatje, drink je een kop koffie en vier je verjaardagen en feestdagen met elkaar. In het weekend neem je samen de gebeurtenissen van de week door. Onder het genot van een borrel. De betrokkenheid is groot, het contact intensief. Leven op het eiland biedt je een veilige, ongedwongen en sociale leefomgeving.

Wonen in een appartement op Kop Noord is heerlijk rustig wonen, omgeven door water en toch dichtbij het historische stadscentrum. Alle appartementen zijn riant te noemen en hebben een ruim gevoel waarbij je nog meer geniet van het fantastische uitzicht.

Vanuit elk appartement is er een prachtig uitzicht. Aan de zuidkant over het eiland en de sluizen, aan de noordkant over de Lek en het Merwedekanaal en aan de westkant over het historisch centrum van Vianen en de uiterwaarden.

Wonen op een eiland is meer dan bijzonder. Daarom wordt er op de eerste verdieping een ontmoetingskamer met weids uitzicht op De Lek gerealiseerd. De ontmoetingsruimte biedt plek aan zo’n vijfendertig personen. Ideaal om een verjaardag of een bescheiden feestje te vieren en familie en vrienden te laten genieten van het unieke uitzicht van het Sluiseiland.

De riante appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. De appartementen worden gebouwd in dezelfde stijl als de woningen van Kop Zuid en Centraal. Naast de riante oppervlakte van de appartementen en de buitenruimte, zijn ook de ligging en het uitzicht heel bijzonder. Want de appartementen staan straks op het meest rustige deel van het eiland en zijn zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Welk appartement je ook kiest, het uitzicht is altijd meer dan prachtig. En wil je wel de drukte opzoeken dan loop je zo naar het gezellige, historische stadscentrum.

Meer foto's

Woningtypes

 • West
  Portiekflat
  € 627.500,- tot € 759.000,-
  • 126 m2 tot 148 m2
  • 1 kamers
  2 huizen beschikbaar
 • Zuid
  Portiekflat
  € 737.000,- tot € 759.000,-
  • 148 m2
  • 1 kamers
  1 huis beschikbaar
 • Oost
  Portiekflat
  € 880.000,-
  • 167 m2
  • 4 kamers
  1 huis beschikbaar
 • Noord
  Portiekflat
  € 731.500,- tot € 858.000,-
  • 134 m2 tot 162 m2
  • 4 kamers
  4 huizen beschikbaar

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden