Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Nieuwerbrug aan den Rijn – De Tolgaarder

Woningen 9
Types 3
Prijs € 535.000,- tot € 557.500,-
Beschikbaar

Nieuwerbrug aan den Rijn – De Tolgaarder

Nieuwerbrug aan den Rijn

DE BOUW IS GESTART!
NIEUWBOUW ZONDER LANG TE WACHTEN? STAP OVER DE BRUG BIJ DE TOLGAARDER!

In totaal worden er elf comfortabele woningen in een moderne bouwstijl gerealiseerd, waarbij je kunt kiezen uit drie woningtypen. Extra fijn is dat alle woningen een zonnige tuin aan het water hebben. Het plan bestaat uit: zeven tussenwoningen en vier hoekwoningen.

Verdiep je via de projectwebsite in de woningen van je voorkeur en dien je inschrijving op tijd in. Hulp nodig? Wij staan je graag te woord.

Door de vele mooie en historische locaties is Nieuwerbrug een charmant dorpje. De Weypoortse molen uit 1674 is zo’n historisch plekje alsook Fort Wierickeschans. Dat werd in de 17e eeuw gebouwd als verdedigingswerk als onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie. De robuuste gebouwen en de dikke verdedigingswallen van het fort maken het een prachtige locatie om te bezoeken. Erlangs stroomt de Enkele Wiericke en verderop, in het dorp, de Dubbele Wiericke. Beide waterwegen komen uit in de Oude Rijn en dat zorgt voor veel vertier. In de zomer is het een komen en gaan van motorbootjes en sloepjes. In de winter, als het flink gevroren heeft, wordt er volop geschaatst!

Het is vroeg in de morgen, de zon komt op en schijnt door de ramen naar binnen. Het is fijn wakker worden in de rust van een dorpse en landelijke omgeving. Met de vogels op de achtergrond stap je de tuin in voor een kopje koffie. Ondanks dat er gewerkt moet worden voert het vakantiegevoel toch de boventoon. Vandaag ga je voor je werk naar Den Haag en morgen naar Utrecht, maar gelukkig zijn deze steden snel te bereiken. Binnen 4 minuten ben je op de A12 en een half uurtje later ben je in Den Haag. Je denkt al aan morgen, want dan is de reistijd zelfs maar een kwartier.

Als we de aarde leefbaar willen houden voor onze kinderen, dan moeten we echt met z’n allen aan de slag. De aankoop van een nieuwbouwwoning is alvast een stap in de juiste richting. Jouw woning wordt goed geïsoleerd, voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en je krijgt zonnepanelen op het dak! Daarmee is jouw nieuwe woning vele malen energiezuiniger dan bijvoorbeeld een woning uit de jaren ’90. Een nieuwbouwwoning krijgt standaard energielabel A+++ mee, is minder belastend voor het milieu en stoot ook minder CO2 uit.

Als je woont in een mooie groene omgeving, dan wil je dat gevoel natuurlijk ook rondom je woning ervaren. Een groene, waterdoorlatende tuin is in dit geval een mooie toevoeging. Door de klimaatverandering zijn er vaker periodes van droogte en langdurige hoosbuien. Het regenwater sijpelt de tuin in en zoekt z’n weg in de bodem. In een volledig betegelde tuin kan het water niet weg. Daarom mag je in jouw voor- en achtertuin (excl. talud) niet meer dan 50% verharding aanbrengen. Leg een watervriendelijke tuin aan, zodat je droge voeten houdt en biodiversiteit rond je huis hebt. Vogels en vlinders zullen zich er dan steeds vaker laten zien.

Meer foto's

Woningtypes

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden