Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Leiden – Octagon – Oost

Woningen 56
Types 2
Prijs € 300.000,- tot € 467.000,-
Verkocht

Leiden – Octagon – Oost

Leiden

GALANT WONEN IN OCTAGON!
In het centrum van Leiden, tussen het station en de historische binnenstad, wordt Octagon gerealiseerd. In dit galante gebouw – Luxe, Stijlvol en Vriendelijk, bent u van harte welkom als nieuwe bewoner.

VERKOOP IS GESTART!
INTERESSE EN BENIEUWD WELKE APPARTEMENTEN ER NOG BESCHIKBAAR ZIJN? NEEM EVEN CONTACT MET ONS OP OF MELD JE AAN OP DE PROJECTWEBSITE!

PRACHTIGE & DUURZAME APPARTEMENTEN OP EEN UNIEKE PLEK!
Octagon Leiden wordt gerealiseerd op de plek van het oude kantoor van de ABN Amro aan de Stationsweg te Leiden. Octagon Leiden vormt daarmee een onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen.

Het doel van het nieuwe stationsgebied is om ook de historische binnenstad en het moderne Bio Science Park beter met elkaar te verbinden.

Daarmee wordt het een gebied “waar gisteren morgen ontmoet”.

Comfortabel genieten
Alles in Octagon is ingericht op je wooncomfort. Voor nu én voor straks. Zo worden alle appartementen duurzaam en energiezuinig gebouwd, zonder gasaansluiting. De appartementen worden aangesloten op een centraal WKO-systeem. Samen met de vloerverwarming in de appartmenten betekent dit een duurzame manier van verwarmen en koelen van je appartement! Het duurzame aspect uit zich ook in de ruime hoeveelheid zonnepanelen die op de daken van beide woontorens liggen.

Op die manier wordt schone energie opgewekt voor de bewoners!

Oosttoren – 56 comfortabele appartementen
Luxe, comfort en uitzicht. Dat is wat de 56 appartementen van Oosttoren je te bieden hebben. Je kunt kiezen uit verschillende twee- en driekamerappartementen. Woonoppervlakten lopen uiteen van circa 55 tot circa 75 vierkante meter. Door de grote raampartijen ervaar je in elk appartement een oase van licht. Ook is elk appartement hoogwaardig afgewerkt, met onder andere luxe sanitair en tegelwerk. En buiten je appartement? Ook daar is het heerlijk toeven, op je eigen heerlijke balkon!

Meer foto's

Woningtypes

 • Verkocht
  Driekamerappartementen
  Portiekflat
  € 398.000,- tot € 467.000,-
  • 72 m2 tot 78 m2
  • 3 kamers
  0 huizen beschikbaar
 • Verkocht
  Tweekamerappartementen
  Portiekflat
  € 300.000,- tot € 377.000,-
  • 57 m2 tot 62 m2
  • 2 kamers
  0 huizen beschikbaar

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden