Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

KOM OP 1 SEPTEMBER TUSSEN 15.00u TOT 17.00u NAAR DE BOUWLOCATIE EN MAAK KENNIS MET WAT NIEUWBOUW U TE BIEDEN HEEFT! ZORGELOOS EN ONBEZORGD DE STAP ZETTEN NAAR UW NIEUWE WONING EN MET EXTRA LAGE ENERGIELASTEN?

MAAK EEN AFSPRAAK EN KOM GERUST KIJKEN OP DE BOUWLOCATIE EN MAAK KENNIS MET WAT NIEUWBOUW U TE BIEDEN HEEFT! ZORGELOOS EN ONBEZORGD DE STAP ZETTEN NAAR UW NIEUWE WONING EN MET EXTRA LAGE ENERGIELASTEN?

GEEN PROBLEEM!

Mocht u interesse hebben om hier binnenkort te gaan wonen?
Informeer ons en dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden.

Een eigen warmtepomp, 10 zonnepanelen, vloerverwarming, vloerkoeling, heerlijke badkamer, een nieuwe keuken en een mooie zonnige tuin… Zomaar een opsomming van de zaken welke u allemaal krijgt als u hier besluit te gaan wonen!

Meer weten? Twijfel niet, kom kijken en neem de stap.

De A. de Graaflaan in Woubrugge krijgt een totaal andere uitstraling met een totaal ontwikkeling van 49 woningen. Dit deel van het totale plan bestaat uit woningen op de begane grond met een compleet woonprogramma met aansluitend een heerlijke tuin en fietsenberging. En woningen op de verdieping met een royale woonkamer/keuken, 3 slaapkamers en een heerlijke buitenruimte met middag- en avondzon!

Het gezellige Woubrugge heeft een gezellig dorpshart en veel bijzonder mooie plekjes om te wandelen, fietsen, en recreëren.

Vanuit de woning loopt u zo de polder in om te genieten van het groen en ruimte. En de boodschappen of een dagje weg? Alphen aan den Rijn en Leiden liggen echt om de hoek!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden