Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Vanaf het einde van het 2e kwartaal van 2023 ben jij welkom in The Mill op een fantastische locatie op loopafstand van het centrum en het NS-station van Woerden. Hier worden 72 duurzame huurappartementen gerealiseerd rondom een gezamenlijke binnentuin.

Wil jij wonen in Woerden, in een splinternieuwe woonwijk en in een duurzaam en betaalbaar appartement? Dan biedt The Mill jou een unieke kans op een fijne woning.
The Mill bevat 72 appartementen in de middenhuur, die allemaal zicht hebben op een groene, gezamenlijke binnentuin. Buren en bewoners ontmoeten elkaar hier graag, al heeft ieder appartement ook zijn eigen balkon. De appartementen variëren in oppervlakte van 53 tot 84 m2 en bieden daarmee een prettige leefruimte voor een- en tweepersoons huishoudens en jonge gezinnen! De woningen worden voorzien van een complete luxe badkamer en keuken.

Let op de appartementen zijn tot en met 01 juni 2023 exclusief beschikbaar voor inwoners uit de gemeente Woerden. Daarna zijn de appartementen ook voor de rest van Nederland beschikbaar. Een en ander zal gecontroleerd worden door het aanleveren van een uittreksel van het GBA.

3-Kamer appartement type A3
Dit leuk ingedeelde appartement vinden we terug op elke verdieping van The Mill. Dit type appartement heeft een zuidoost ligging. (Dit appartement is de gespiegelde versie van het type A1.)
Entree met o.a. een videofooninstallatie en meterkast, licht betegeld toilet met vrijhangend closet en fontein, inpandige bergruimte met opstelplaats van de warmtepompinstallatie en aansluitpunt voor de wasmachine en de droger.
Ruime woonkamer met open keuken samen ca. 30 m² groot. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De lichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, recirculatieafzuigkap, heteluchtoven en vaatwasmachine.

Het appartement is verder voorzien van 2 slaapkamers van respectievelijk 11 en 9 m² groot. De badkamer is betegeld tot plafondhoogte en voorzien van een douchehoek met thermostaatkraan, een wastafel met meubel voorzien van 2 laden, spiegel met verlichting en een handdoekradiator.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming in de woonkamer en badkamer. De slaapkamers krijgen een elektrische radiator. Elk appartement heeft een aansluiting op 3 zonnepanelen en 2 plekken om een fiets te stallen in de centrale fietsenberging.

De appartementen met de huisnummers 264, 284 en 292 hebben ook nog een parkeerplaats in de parkeergarage.
Bij dit appartement hoort een parkeerplek in de onder het gebouw gelegen parkeergarage.
De gecommuniceerde huurprijs is exclusief de parkeerplaats. Voor de parkeerplaats wordt apart nog € 34,= per maand in rekeningen gebracht.

Locatie
Nieuw-Middelland, de wijk waarin The Mill staat, ligt vlakbij het centrum en het NS station. Vroeger bevonden zich hier vooral bedrijven en kantoren, maar het gebied ondergaat een ingrijpende transformatie naar een groene, gevarieerde woon-werkbestemming. Daardoor is Nieuw-Middelland sterk in opkomst als populaire woonwijk, met The Mill als één van de toonaangevende ontwikkelingen.

Bij zo’n eigentijdse woonomgeving past een groen karakter. Het gebouw wordt gasloos en volgens de hoogste isolatienormen opgeleverd en voorzien van zonnepanelen. De groene binnentuin is niet alleen een echte eyecatcher, maar draagt ook bij aan een koel en prettig leefklimaat. Bewoners van The Mill beschikken bovendien over eigen fietsparkeerplaatsen en 55 parkeerplaatsen voor de bewoners en haar bezoekers in een half-verdiepte parkeerkelder.
Heb je interesse? Schrijf je dan in via de projectwebsite. Alleen inschrijvers die de juiste documenten (zie hiervoor de projectwebsite) hebben aangeleverd zullen in behandeling worden genomen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden