Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Let op de appartementen zijn tot en met 01 juni 2023 exclusief beschikbaar voor inwoners uit de gemeente Woerden. Daarna zijn de appartementen ook voor de rest van Nederland beschikbaar. Een en ander zal gecontroleerd worden door het aanleveren van een uittreksel van het GBA.

Vanaf het derde kwartaal van 2023 ben jij welkom in The Mill op een fantastische locatie op loopafstand van het centrum en het NS-station van Woerden. Hier worden 72 duurzame huurappartementen gerealiseerd rondom een gezamenlijke binnentuin.

Wil jij wonen in Woerden, in een splinternieuwe woonwijk en in een duurzaam en betaalbaar appartement? Dan biedt The Mill jou een unieke kans op een fijne woning.
The Mill bevat 72 appartementen in de middenhuur, die allemaal zicht hebben op een groene, gezamenlijke binnentuin. Buren en bewoners ontmoeten elkaar hier graag, al heeft ieder appartement ook zijn eigen balkon. De appartementen variëren in oppervlakte van 53 tot 84 m2 en bieden daarmee een prettige leefruimte voor een- en tweepersoons huishoudens en jonge gezinnen! De woningen worden voorzien van een complete luxe badkamer en keuken.

3-Kamer appartement type E1

Dit 3-kamer appartement heeft een ligging op het westen.

Entree met meterkast, videofooninstallatie en mooie nis om je garderobe op te hangen. Inpandige bergruimte met opstelplaats van de warmtepompinstallatie en aansluitpunt voor de wasmachine en de droger. Licht betegeld toilet met vrijhangend closet en fontein. Volledig betegelde badkamer met luxe sanitair, waaronder douchehoek met thermostaatkraan, wastafel met meubel, handdoekradiator.

Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken van ca. 32 m².
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De lichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, recirculatieafzuigkap, heteluchtoven en vaatwasmachine.
Het appartement is verder voorzien van 2 slaapkamers van respectievelijk 14 en 7 m² groot.
Het appartement is voorzien van vloerverwarming in de woonkamer en badkamer. De slaapkamers worden voorzien van elektrische radiator. Elk appartement heeft een aansluiting op 3 zonnepanelen en 2 plekken om een fiets te stallen in de centrale fietsenberging.

Elk appartement van dit type heeft de beschikking over 1 parkeerplaats in de parkeergarage.

Locatie
Nieuw-Middelland, de wijk waarin The Mill staat, ligt vlakbij het centrum en het NS station. Vroeger bevonden zich hier vooral bedrijven en kantoren, maar het gebied ondergaat een ingrijpende transformatie naar een groene, gevarieerde woon-werkbestemming. Daardoor is Nieuw-Middelland sterk in opkomst als populaire woonwijk, met The Mill als één van de toonaangevende ontwikkelingen.

Bij zo’n eigentijdse woonomgeving past een groen karakter. Het gebouw wordt gasloos en volgens de hoogste isolatienormen opgeleverd en voorzien van zonnepanelen. De groene binnentuin is niet alleen een echte eyecatcher, maar draagt ook bij aan een koel en prettig leefklimaat. Bewoners van The Mill beschikken bovendien over eigen fietsparkeerplaatsen en 55 parkeerplaatsen voor de bewoners en haar bezoekers in een half-verdiepte parkeerkelder.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via de projectwebsite. Alleen inschrijvers die de juiste documenten (zie hiervoor de projectwebsite) hebben aangeleverd zullen in behandeling worden genomen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden