Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Een exclusief nieuwbouwproject van 7 robuuste eengezinswoningen in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. De woningen zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Met de zonnige achtertuin en aansluitend woning brede houten vlonder, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op de 2e verdieping én de luxe badkamer is het basispakket al meer dan compleet!

Extra uitbreidingsopties in de v.o.n. prijs!
Alle beschikbare woningen zijn uitgebreid met diverse individuele meerwerkopties die al opgenomen zijn in de v.o.n. prijs. Denk daarbij aan een extra grote badkamer met daglicht, extra glaspuien en dakramen, een trapkast of een heerlijk ligbad en separaat toilet! Jouw ideale woning is al bedacht en de keuze tussen de woningen en afwerkingen is dan ook divers.

De bouw is gestart en de oplevering staat gepland voor de bouwvakantie van 2023!

EXTRA’S bouwnummer 5 • Openslaande deuren • 2e verdieping met vloerverwarming • Extra dakraam • Badkamer met daglicht aan voorzijde • Extra bad met glazen douchewand • Vorstvrije buitenkraan • Excellent luxe tegels & sanitair

De overige kwaliteiten:
Aan de voorzijde van de woning wordt bijvoorbeeld een handige berging aangebracht voor onder andere de fietsen.
Bij entree valt direct de brede hal op met een praktische nis achter de meterkast. In de woonkamer is een glazen pui aan de achterzijde met openslaande deuren. Dát is genieten van de zonnige achtertuin.

Alle tuinen worden voorzien van een beschoeiing met een fraaie vlonder. Deze plek aan het water heeft alles in zich om uit te groeien tot jullie favoriete stekje. Plaats hier een comfortabele loungeset of leg een roeibootje aan voor de kids, en je bent verzekerd van uren buitenplezier!

Terug in de woning zijn er op de eerste verdieping drie slaapkamers en een complete (luxe) badkamer én separaat toilet, dat is praktisch. De kamers kun je optimaal gebruikt worden want deze hebben geen radiatoren maar ook vloerverwarming! Deze is (na) te regelen via de eigen thermostaten.

De tweede royale verdieping is ook voorzien van vloerverwarming én een dakraam aan de voor- en achterzijde en is vrij in te delen naar eigen inzicht. Ook is hier de techniekruimte waar veel van de duurzame apparaten van de woning te vinden zijn.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden