Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

De zeven eengezinswoningen in Alexander zijn van alle gemakken voorzien, met een solide basis waarin veel extra kwaliteiten zijn opgenomen. Ieder bouwnummer heeft zijn eigen indeling en unieke extra kwaliteiten!

De extra uitbreiding: Bouwnummer 5 heeft als bouwkundige aanvulling een vergrote badkamer aan de voorzijde van de woning met daglicht. Op tweede verdieping is er gekozen voor een tweede dakraam.

De overige kwaliteiten:
Aan de voorzijde van de woning wordt bijvoorbeeld een handige berging aangebracht voor onder andere de fietsen.
Bij entree valt direct de brede hal op met een praktische nis achter de meterkast. In de woonkamer is een glazen pui aan de achterzijde met openslaande deuren. Dát is genieten van de zonnige achtertuin.

Alle tuinen worden voorzien van een beschoeiing met een fraaie vlonder. Deze plek aan het water heeft alles in zich om uit te groeien tot jullie favoriete stekje. Plaats hier een comfortabele loungeset of leg een roeibootje aan voor de kids, en je bent verzekerd van uren buitenplezier!

Terug in de woning zijn er op de eerste verdieping drie slaapkamers en een complete (luxe) badkamer. De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met natuurlijk lichtinval. Ook is de luxe badkamer optioneel uit te breiden met een ligbad, dát is genieten. De kamers kun je optimaal gebruikt worden want deze hebben geen radiatoren maar ook vloerverwarming! Deze is (na) te regelen via de eigen thermostaten.

De tweede royale verdieping is ook voorzien van vloerverwarming én een dakraam aan de voor- en achterzijde en is vrij in te delen naar eigen inzicht. Ook is hier de techniekruimte waar veel van de duurzame apparaten van de woning te vinden zijn.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden