Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

De zeven nieuwbouw eengezinswoningen in Alexander zijn van alle gemakken voorzien, met een solide basis waarin veel extra kwaliteiten zijn opgenomen. Nog voor de bouwvakantie worden deze extra duurzame woningen opgeleverd. In dit exclusieve nieuwbouwproject wordt deze compleet afgewerkte tussenwoning te huur aangeboden.

De woning heeft als bouwkundige aanvulling een extra groot zijlicht naast de dubbel openslaande deuren waardoor een uniek gevelbeeld ontstaat en een fraaie zonnige living. De woning is van alle gemakken voorzien waaronder luxe sanitair, een excellent tegelpakket, een royale trapkast en een prachtige keuken met composiet werkblad die voorzien is van hoogwaardige inbouwapparatuur van het merk Bauknecht.

Duurzaam:
De woningen in Alexander krijgen het label A++++. Dit betekent dat jij bij normaal gebruik energieneutraal kunt wonen. De woningen zijn allen voorzien van 10 zonnepanelen, triple beglazing HR+++ en een bodemwarmtepomp met koelfunctie voor in de zomer. Het regenwater wordt opgevangen dankzij een innovatief systeem van JustNimbus, waardoor ook kostbaar drinkwater wordt bespaard.

De overige kwaliteiten:
Bij de entree valt direct de brede hal op met een praktische garderobe nis achter de meterkast. In de woonkamer is een glazen pui aan de achterzijde gesitueerd met openslaande deuren. Dát is genieten van de zonnige achtertuin, die gesitueerd is op het zuiden en opgeleverd wordt met hagen als tuinscheiding. Aan de voorzijde van de woning wordt een handige berging aangebracht voor onder andere de fietsen, ook deze berging wordt voorzien van een haag aan de straatzijde.

Alle tuinen worden voorzien van een beschoeiing met een fraaie houten vlonder. Deze plek aan het water heeft alles in zich om uit te groeien tot jullie favoriete stekje. Plaats hier een comfortabele loungeset, of leg een roeibootje aan voor de kids, en je bent verzekerd van uren buitenplezier!

Terug in de woning zijn er op de eerste verdieping drie slaapkamers en een complete (luxe) badkamer. De kamers kun je optimaal gebruikt worden want deze hebben geen radiatoren maar ook vloerverwarming! Deze is (na) te regelen via de eigen thermostaten.

De tweede royale verdieping is ook voorzien van vloerverwarming én een dakraam aan de voorzijde en is vrij in te delen naar eigen inzicht. Ook is hier de techniekruimte waar veel van de duurzame apparaten van de woning te vinden zijn.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning worden de volgende criteria gehanteerd:

– Bepaalde tijd (maximaal 2 jaar), beschikbaar vanaf de zomer 2023;
– Bruto salaris vanaf ca. 3x de maandhuur;
– Overleggen van een werkgeversverklaring;
– Overleggen van laatste 3 salarisstroken;
– Overleggen van een uittreksel uit het basisregister;
– Geldig legitimatiebewijs bij het aangaan van de huurovereenkomst;
– Betaling per maand vooruit;
– Waarborgsom ter grootte van minimaal één maandverplichting;
– Er geldt een voorbehoud dat de verhuurder goedkeuring verleend;
– Op de huurovereenkomst zijn van toepassing de “Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte (model ROZ d.d. 12 april 2017)”.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden