Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

De zeven eengezinswoningen in Alexander zijn van alle gemakken voorzien, met een solide basis waarin veel extra kwaliteiten zijn opgenomen. Ieder bouwnummer heeft zijn eigen indeling en unieke extra kwaliteiten!

De extra uitbreiding: Bouwnummer 7 is uniek! Dankzij de samenvoeging van berging en woonkamer ontstaat een unieke living met een breedte van bijna 8,5 meter! De uitgebreide glaspuien geven de unieke binnen- en buitenbeleving. Met een woonkamer/keuken van bijna 70 m2 mogen wij hier zeker spreken van een meer dan royale woonbeleving! Bovendien is de badkamer vergroot en verplaatst naar de voorzijde van de woning.

De overige kwaliteiten:
Aan de zijkant van de woning wordt bijvoorbeeld een handige stenen berging aangebracht voor onder andere de fietsen.
Bij entree valt direct de brede hal op met een praktische nis achter de meterkast. In de woonkamer is een glazen pui aan de achterzijde met openslaande deuren. Dát is genieten van de zonnige achtertuin. Ook is dit bouwnummer in de luxepositie te beschikken over een extra brede begane grondvloer. Vanuit dit extra stuk woonkamer is er prachtig zicht op de waterpartij achter de woning door de grote (tot onder doorlopende) raampartijen.

Alle tuinen worden voorzien van een beschoeiing met een fraaie vlonder. Deze plek aan het water heeft alles in zich om uit te groeien tot jullie favoriete stekje. Plaats hier een comfortabele loungeset of leg een roeibootje aan voor de kids, en je bent verzekerd van uren buitenplezier!

Terug in de woning zijn er op de eerste verdieping drie slaapkamers en een complete (luxe) badkamer, eventueel is deze nog uit te breiden met een ligbad, dat is genieten! De kamers kun je optimaal gebruikt worden want deze hebben geen radiatoren maar ook vloerverwarming! Deze is (na) te regelen via de eigen thermostaten.

De tweede royale verdieping is ook voorzien van vloerverwarming én een dakraam aan de voor- en achterzijde en is vrij in te delen naar eigen inzicht. Ook is hier de techniekruimte waar veel van de duurzame apparaten van de woning te vinden zijn.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden