Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

ALEXANDER Waarder – 7 extra duurzame woningen
De perfecte plek voor fijn wonen en heerlijk spelen!

Een exclusief nieuwbouwproject van 7 robuuste eengezinswoningen in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. De woningen zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Met een fraaie steiger van 5.4 m breed en 2.5 m diep, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op de 2e verdieping én de luxe badkamer is het basispakket meer dan compleet!
Extra handig van deze prachtige hoekwoning is de royale aangebouwde stenen berging, ideaal voor het opbergen van al je spullen!

Zie je jezelf hier al wonen, gezellig samen of met je gezin? Dan is dit een unieke kans om de natuurlijke charme van het leven in een dorp als Waarder te ervaren! En dankzij de vrijwel directe ligging van het groene dorp aan de A12 is de dynamiek van de omliggende steden nooit ver weg!
Alle voordelen van Waarder komen samen in Alexander: een nieuwbouwproject van zeven robuuste eengezinswoningen, die hun nieuwe bewoners meer dan hartelijk ontvangen.

De woningen zijn gasloos en energieneutraal, en dus volledig voorbereid op de toekomst. In de achtertuin van alle woningen wordt aan de waterkant een trapje en een royale steiger aangebracht over de gehele breedte van de woning. Bovendien wordt in het openbaar gebied een vlonder aan het water gecreëerd en een leuke kleine speeltuin. Zo biedt Alexander aan zijn jonge bewoners een unieke kans op een fijne jeugd met veel ruimte om te leven en te spelen.

Alexander staat voor rustig en landelijk wonen, maar dan wel met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt.

Waarder ligt midden in het Groene Hart en direct aan de A12. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Woerden en Bodegraven en binnen 20 minuten middenin hartje Gouda of Utrecht. De rondweg bij Waarder leidt je binnen enkele minuten naar het pittoreske Oudewater.

Midden in het Groene Hart, centraal gelegen tussen Gouda en Woerden, ligt Waarder. Sinds de jaren ’70 is Waarder uitgegroeid tot een geliefde woonplaats voor jong en oud. Kinderen groeien hier op in een groene, overzichtelijke omgeving en hebben nog volop ruimte om te spelen en te ontdekken. Tegelijkertijd zijn alle benodigde voorzieningen goed bereikbaar, dankzij de gunstige ligging tussen de omringende dorpen en steden.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden