Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

KOM OP AFSPRAAK NAAR DE BOUWLOCATIE EN BELEEF ZELF DE RUIMTE, UITZICHTEN EN KWALITEITEN!
HIER KUNT U DIT NAJAAR HEERLIJK GENIETEN VAN UW APPARTEMENT!

“Uitzicht over het Eiland”
Wonen in dit appartement geeft je uitzichtgarantie over een heel bijzonder stukje Nederland. Omgeven door water en groen geniet je hier van het uitzicht en heb je “live” beeld al ware het een schilderij van Ruysdael. Woorden zeggen veel, maar dit uitzicht zegt alles.

Indeling
Dit ruime 4-kamer appartement is gelegen op de 2e Verdieping met een ligging op het zuiden. Entree met videofooninstallatie, meterkast en een toilet met een vrijhangend closet en fonteintje. Royale woonkamer met open keuken. Wat deze ruimte zo bijzonder maakt is o.a. de oppervlakte van ca. 73 m², maar ook de ramen in deze ruimte. Deze kamer heeft namelijk aan 3 zijden ramen! Dit maakt de woonkamer/keuken een heerlijk lichte ruimte.

Het appartement heeft verder 3 slaapkamers van respectievelijk 17, 11 en 9 m² groot.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een afgescheiden douchehoek met draingoot en thermostaatkraan, wastafel, 2e toilet en naast de vloerverwarming ook nog een handdoekradiator.

Technische ruimte, aparte berging met aansluiting voor de wasmachine/droger.

In de afgesloten parkeergarage bevindt zich nog een privé parkeerplaats en een privé fietsenberging.

De totale woonoppervlakte van het appartement is 148 m².

Het Sluiseiland gevoel
Hier wil je niet meer weg! Altijd een prachtig uitzicht, een unieke kans en hier voelt vrije tijd als vakantie!
Zomaar een aantal uitspraken welke van toepassing zijn op de mooie appartementen op Kop Noord op het Sluiseiland!

Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Dat gevoel deel je met de andere eilanders. Natuurlijk maak je hier als vanzelf een praatje, drink je een kop koffie en vier je verjaardagen en feestdagen met elkaar. In het weekend neem je samen de gebeurtenissen van de week door. Onder het genot van een borrel. De betrokkenheid is groot, het contact intensief. Leven op het eiland biedt je een veilige, ongedwongen en sociale leefomgeving.

Wonen in een appartement op Kop Noord is heerlijk rustig wonen, omgeven door water en toch dichtbij het historische stadscentrum. Alle appartementen zijn riant te noemen en hebben een ruim gevoel waarbij je nog meer geniet van het fantastische uitzicht.

Vanuit elk appartement is er een prachtig uitzicht. Aan de zuidkant over het eiland en de sluizen, aan de noordkant over de Lek en het Merwedekanaal en aan de westkant over het historisch centrum van Vianen en de uiterwaarden.

Wonen op een eiland is meer dan bijzonder. Daarom wordt er op de eerste verdieping een ontmoetingskamer met weids uitzicht op De Lek gerealiseerd. De ontmoetingsruimte biedt plek aan zo’n vijfendertig personen. Ideaal om een verjaardag of een bescheiden feestje te vieren en familie en vrienden te laten genieten van het unieke uitzicht van het Sluiseiland.

De riante appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. De appartementen worden gebouwd in dezelfde stijl als de woningen van Kop Zuid en Centraal. Naast de riante oppervlakte van de appartementen en de buitenruimte, zijn ook de ligging en het uitzicht heel bijzonder. Want de appartementen staan straks op het meest rustige deel van het eiland en zijn zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Welk appartement je ook kiest, het uitzicht is altijd meer dan prachtig. En wil je wel de drukte opzoeken dan loop je zo naar het gezellige, historische stadscentrum.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden