Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

U, als potentiële bewoner, bent bij deze uitgenodigd om zelf te ervaren hoe prachtig het wonen is in een van deze unieke appartementen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak.

Hier, op Kop Noord van het Sluiseiland, wilt u simpelweg niet meer weg! Geniet altijd van een adembenemend uitzicht, een unieke kans en een gevoel van vrije tijd dat aanvoelt als vakantie! Deze uitspraken zijn niet zomaar woorden; ze beschrijven perfect de ervaring van wonen in de prachtige appartementen op Kop Noord.

Het uitzicht op de kruising van de Lek met het Merwedekanaal is werkelijk een juweeltje. In een appartement van het type Noord bent u verzekerd van dit bijzondere stukje Nederland als uw dagelijkse panorama. Omringd door water en groen geniet u hier van een uitzicht dat zo levendig is dat het lijkt alsof u in een schilderij van Ruysdael leeft. Geen woorden kunnen de schoonheid van dit uitzicht voldoende beschrijven; het spreekt voor zich. Iets om met eigen ogen te bewonderen!

De kenmerken van dit prachtige appartement zijn indrukwekkend:

– Een royaal appartement van maar liefst 156 m²
– Een ruime woonkamer/keuken die vrij indeelbaar is
– 3 volwaardige slaapkamers
– Een ruime badkamer en een apart toilet
– Een inpandige berging voor uw was- en droogmachine
– Een buitenruimte met zicht op de Lek
– Een eigen parkeerplaats en berging in de stallingsgarage
– Hoogwaardige architectuur die de woning een tijdloze uitstraling geeft
– Gelegen op de 2e verdieping voor een prachtig perspectief
– Een gedeelde ontmoetingsruimte, clubhuis, te reserveren voor bijvoorbeeld verjaardagen.

Mis deze kans niet om zelf te ervaren wat deze bijzondere appartementen te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden