Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Op het Sluiseiland – Kop Zuid in Vianen, komen opnieuw 9 eengezinswoningen in verkoop. De bouw is gestart en in volle gang, zodat u al in de zomer van 2021 op deze prachtige locatie kan wonen!
De woningen met de bouwnummers G22 t/m G24 hebben een ligging op de westen en hebben een tuin aan de zijde van de passantenhaven en het historische centrum van Vianen.
De woningen hebben alle 3 een eigen karakter. Zo hebben de woningen met de bouwnummers G22 en G24 een zadeldak en G23 heeft een plat dak. G22 heeft ook nog eens een extra verdieping.
De woningen bieden veel leefruimte. Wij lopen de woning met u door.

Begane grond:
De entree van de woning is gelegen aan de zijde van het Merwedekanaal. De begane grond is verdeeld in een leefruimte voor en een leefruimte achter. In het midden van de woning is de keuken gesitueerd. Zo bepaal je zelf je uitzicht van je bank of je keukentafel. Kies jij er voor om te ontbijten aan de voorzijde van de woning, waarbij ’s ochtends de zon lekker naar binnen schijnt, of eet je liever in de middag of ’s avonds met de openslaande deuren open in de zon.

De begane grond is verder voorzien van een hal met toegang tot een toilet. Het toilet kan qua tegelwerk en sanitair nog zelf uitgekozen worden. Er is een basis van wit tegelwerk en een antraciet vloertegel en een vrijhangend toilet met fontein.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping is er naast een ruime overloop ruimte voor 2 woning brede slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van tegelwerk tot aan het plafond. Hier is een standaardpakket voor, maar u heeft ook nog eigen keuze in tegelwerk.
De badkamer is verder voorzien van een douchehoek met draingoot en thermostaatkraan, wastafel en een 2e vrijhangend toilet.

2e Verdieping:
Overloop met aparte berging met aansluitpunt wasmachine, 2 ruime slaapkamers van resp. 14 en 10 m2 groot.

Bouwnummer 22 heeft een vaste trap naar een 3e verdieping.
Deze 3e verdieping is ingedeeld met een open ruimte die gebruikt kan worden als bijvoorbeeld speelruimte voor kinderen, werkplek of hoobyruimte. Verder is er een grote technische ruimte aanwezig die voldoende ruimte biedt aan bergruimte en zelfs nog een extra kamer zou kunnen zijn, als u deze nog nodig zou hebben. Oppervlakte van deze bergruimte is namelijk 23 m2.

De woning hebben ook nog de beschikking over een privé parkeerplaats. Deze parkeerplaats ligt in het naastgelegen (nog te bouwen) blok met woningen. Wanneer beschikbaar?? Voorjaar 2022?

Bijzonderheden:
– duurzame woning met een luchtwarmtepomp
– gehele woning is voorzien van vloerverwarming
– Leuke tuin op het wensten met zicht op de passantenhaven
– 4 Slaapkamers
– Servicekosten ca. € 75,= per maand (onderhoud parkeergarage, opstalverzekering)
– nieuwbouw, welke snel op te leveren is.

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden