Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Nabij het historisch centrum van Vianen wordt er hard gewerkt aan het nieuwbouwproject Sluiseiland – Vianen. Fase 1 is opgeleverd en de eerste bewoners ervaren hoe een heerlijke plek dit is om te wonen. Temidden van het water, op korte afstand van diverse voorzieningen zoals winkels.

In het midden van het eiland is een van de laatste appartementen in aanbouw. Dit ruime 3-kamer appartement heeft een oppervlakte van ca. 157 m².

Wij nemen de indeling van het appartement met u door.

U parkeert straks uw auto in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. Hier heeft elk appartement straks een eigen parkeerplek. Daarnaast heeft u hier een eigen fietsenberging. Vanuit de parkeerkelder stapt u in de lift en gaat u naar de 4e verdieping. Als u de lift uitstapt komt u in het voorportaal bij uw voordeur, waar zich ook nog een voordeur voor het naastgelegen appartement zich bevindt.

Entree, ruime speelse woonkamer van ca. 55 m² met open keuken. De woonkamer/keuken krijgen vanaf 2 zijden licht.
De woonkamer is voorzien van een dakkapel en 2 dakramen en biedt toegang tot een balkon van ca. 9 m² met ligging op het westen. Het balkon kan met glazen schermen afgesloten worden zodat u al vroeg in het jaar heerlijk (uit de wind) van de zon kan genieten. Vanaf het balkon heeft u zicht op de passantenhaven en het historisch stadscentrum.

Het appartement biedt verder 2 slaapkamers van respectievelijk 28 en 17 m². Verder is vanaf de entree nog toegankelijk een stookruimte met opstelplaats van de warmtepomp en aansluitpunt voor de wasmachine.

De badkamer wordt volledig betegeld opgeleverd en voorzien van douchehoek met thermostaatkraan, wastafel en handdoekradiator. Separaat toilet met vrijhangend closet en fontein.

Het appartement is in aanbouw er wordt in de zomer van 2022 opgeleverd. I

Heeft u oren naar het gelijkvloers wonen op deze unieke plek nabij het centrum van Vianen? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan.

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden