Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Hoeveel ruimte en kwaliteit wil je hebben? Dit bijzondere herenhuis heeft alle aspecten van wonen in optima forma! Dit begint al als je voor het huis staat en de bijzondere architectuur ervaart. De unieke voorgevel en een uitstraling die nooit verveeld, zorgen ervoor dat je ook direct naar binnen wil.

Binnen gekomen in de mooie ruime hal kun je direct de woonkeuken in van ca. 20m². Meer dan ruimte genoeg voor een mooie verdiepte keuken, een eiland en een zeer royale 8 persoons tafel. Vanuit de woonkeuken is de ruimtebeleving door de vide uniek met een plafond van bijna 6 meter hoog!

Gaan we een trapje omhoog dan komen we in de mooie grote living van bijna 8 meter breed met door de grote openingen een heel bijzondere lichtinval en ruimtebeleving. Vanuit de living heb je toegang tot de ruim 7,5m brede terrastuin waar je heerlijk in de middag en avond kunt genieten van de zon door de ligging op het westen. Vanaf het terras heb je een panoramisch zicht over de mooie binnentuin. Hoe gaaf een mooie tuin zonder onderhoud?!

Een woonlaag hoger komen we op de eerste slaaplaag met 3 mooie slaapkamers en een badkamer. Uiteraard is hier over luxe en comfort nagedacht door een separaat toilet op de overloop.

Nog geen ruimte genoeg? De bovenste woonlaag herbergt nogmaals 2 royale slaapkamers, een badkamer, een grote berging en een techniekruimte voor de wasmachine en wasdroger.

Je auto parkeren? Geen probleem natuurlijk! In de parkeergarage heeft deze woning een eigen parkeerplaats en ook de fiets is makkelijk op te bergen in de eigen fietsenberging.

Te mooi om waar te zijn?
Nee hoor. Zomer 2022 kun je hier heerlijk wonen!
De bouw is namelijk gestart, dus instappen zonder onzekerheid is nu nog mogelijk!

LEVELS
Deze bijzondere woning maakt deel uit van het unieke plan Levels in Nieuw-Oost. Levels is het meest duurzame en energiezuinige nieuwbouwplan van Utrecht, waarbij het klimaat, de toekomst en daarnaast vooral heel veel comfort centraal staan.

Het nieuwe wonen pur sang!
De nieuwe woonwijk in Leidsche Rijn Centrum met veel kwaliteiten in architectuur en openbare inrichting.
Deze ruime herenhuizen komen straks in Leidsche Rijn Centrum te staan met al zijn bekende kwaliteiten en toekomstige kwaliteiten. De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en de komst van een leuk restaurant in het Sluiswachtershuisje maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Tel daarbij op dat je in 10 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen. Hoe centraal wil je wonen?

DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT
De energie behoefte voor woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen.

Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

In het nieuwbouwproject LEVELS ligt de lat met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit hoog. Daarom wordt er nauwkeurig in kaart gebracht welke materialen worden gebruikt en hoe ze zijn verwerkt, resulterende in een materialenpaspoort. Het materialenpaspoort wordt opgesteld met zoveel mogelijk grondstoffen die 100% recyclebaar zijn en dus in de verre toekomst opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

In Levels ben je klaar voor de toekomst!

KLIMAAT NEUTRALE KILOMETERS
Een slim systeem van PV-panelen zorgt ervoor dat er meer energie wordt geleverd dan dat er wordt verbruikt. Deze energie kan dan eventueel weer gebruikt worden om de laadpalen in de garage te voorzien van energie. De Smart Solar Charging laadpalen, elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen worden door LomboXnet geleverd en beheerd.

Door de overcapaciteit die door de PV-panelen wordt opgewekt wordt de mogelijkheid geboden om gemiddeld 10.000 tot 15.000 klimaat neutrale kilometers per huishouden per jaar te rijden met uw huidige of toekomstige elektrische auto.

Het abonnement voor de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen wordt de eerste drie jaar betaald door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Daarnaast en in de toekomst bepalen kopers afhankelijk van het gewenste gebruik zelf of ze het abonnement willen uitbreiden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal het aantal elektrische deelauto’s en/of -fietsen worden uitgebreid door We Drive Solar.

Met de deelauto’s kunnen de bewoners van LEVELS gebruik maken van deze elektrische kilometers. Hiermee zetten wij alvast een stap vooruit in de tijd. Een stap in de toekomst, waarin, naar verwachting, volledig elektrisch rijden de norm is.

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden