Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Herenhuizen type B (blok G14 – bouwnummer 12);

Royale herenhuizen aan de rand van Leidsche Rijn centrum. Deze ruime herenhuizen komen straks in een leuk en aantrekkelijk gebied te staan. Zo is er voldoende ruimte tot recreatie in de omgeving door de ligging op steenworp afstand van het Amsterdam Rijnkanaal en de daar aanwezige fiets- en wandelpaden door het groene gebied wat daar straks aangelegd wordt.

De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en de komst van een leuk restaurant in het het Sluiswachtershuisje maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Tel daarbij op dat je in 10-15 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5-10 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen. Hoe centraal wil je wonen?

Deze woning is op de hoek gelegen van de Laan van Moskou en de Skopjestraat (wandelstraat) en is de grootste woning in het project. Deze woning telt maar liefst 300 m² aan woonoppervlakte en heeft 5 woonlagen!
We lopen de indeling even met u door:

Indeling
Begane grond:
Entree, toilet met fontein, royale eetkamer van ca. 25 m². Deze woning heeft verder op de begane grond een grote bergruimte van ca. 27 m² (stahoogte is hier 1,30 m hoog)

1e Verdieping:
Woonkeuken van ca. 28 m² met openslaande deuren die toegang geven tot het terras.

2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een royale leefruimte met een woonkamer van ca. 40 m², hal, toilet met fontein en een ruime werkkamer van ca. 16 m².

3e Verdieping:
Overloop met separaat toilet voorzien van fontein, 2 royale slaapkamers ( ca. 21 en 16 m² groot) en een aparte werkkamer.

4e Verdieping:
Royale slaapkamer van ca. 25 m² met toegang tot loggia, 2e badkamer met douche, toilet en wastafel, een ideale ruimte om je ’s avonds even lekker terug te trekken.techniekruimte.

– Statige Herenhuis met vijf woonlagen
– Voorzien van een eigen parkeerplaats en berging in de kelder
– Tweede dakterras op de vierde verdieping van circa 19 m²

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden