Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Herenhuizen C”; bouwnummer 11 (blok G14)

Royale herenhuizen aan de rand van Leidsche Rijn centrum. Deze ruime herenhuizen komen straks in een leuk en aantrekkelijk gebied te staan. Zo is er voldoende ruimte tot recreatie in de omgeving door de ligging op steenworp afstand van het Amsterdam Rijnkanaal en de daar aanwezige fiets- en wandelpaden door het groene gebied wat daar straks aangelegd wordt.

De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en de komst van een leuk restaurant in het het Sluiswachtershuisje maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Tel daarbij op dat je in 10-15 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5-10 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen. Hoe centraal wil je wonen?

De woningen aan de Laan van Moskou zijn een van de grotere in het plan Levels. Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 235 m² en heeft 5 woonlagen!
We lopen de indeling even met u door:

Indeling
Begane grond:
Entree, toilet met fontein, eetkamer van ca. 17 m², bergruimte van ca. 19 m².

1e Verdieping:
Hal, heerlijke woonkeuken van ca. 19 m² met toegang tot het terras.

2e Verdieping:
Ruime woonkamer van ca. 48 m², hal met trapopgang.

3e Verdieping:
Overloop met separaat toilet met fontein. 3 Slaapkamers (resp. 17, 8 en 7 m²), badkamer met douche en wastafel.

4e Verdieping:
Op deze verdieping kunt u zich helemaal even afzonderen. Een overloop, een grote 4e slaapkamer van ca. 21 m² en een 2e badkamer met douche, wastafel en een toilet bevinden zich hier. Verder tref u hier ook nog een dakterras aan, waar het heerlijk toeven is om een warme zomeravond.

– Statige Herenhuis met vijf woonlagen
– Voorzien van een eigen parkeerplaats en berging in de kelder
– Tweede dakterras op de vierde verdieping van circa 15m²

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden