Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

GEEN INSCHRIJFPERIODE, ALS ÉÉN VAN DE WONINGEN JE AANSPREEKT, KOM OP GESPREK EN MAAK JE KEUS!

Wonen middenin de Randstad met de beleving van wonen in het buitengebied. Dat is wonen in De Brugse Zoom.
Wonen met de tuin aan het water en een heerlijke zonligging. Neem daarbij de prachtige architectuur, duurzaamheid en het comfort en het complete plaatje van het nieuwe wonen is compleet!

Bouwnummer 19:
Entree met trapopgang en meterkast, modern volledig betegeld toilet met vrijhangend closet en fontein. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken (ca. 19 m²) gesitueerd. De woning wordt geleverd inclusief een keuken.

Aan de achterzijde van de woning is de living gelegen. De woonkamer biedt door de vele raampartijen en openslaande deuren uitzicht op de achtertuin en water. De tuin heeft een perfecte zonligging met de middag- en avondzon. Naast de woning is een ruime geïsoleerde berging gelegen van ca. 20 m² met sectionaal deur aan de voorzijde en een loopdeur in de zijgevel.

1e verdieping:
Overloop met separaat toilet. 3 ruime slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met een ligbad, douche, wastafel en handdoekradiator.

2e verdieping:
Grote open ruimte met een dakkapel, waar het goed mogelijk is om nog een slaapkamer te realiseren. Aansluitpunt voor de wasmachine en de droger. Aparte technische ruimte met opstelplaats van de warmte terugwin unit.

– Er is de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren op eigen terrein.
– Achterin de tuin wordt nog een vlonder aan het water aangebracht

De omgeving
De Brugse Zoom ligt op een plek met heel veel historie. Neem daarbij alle voorzieningen van de grotere plaatsen Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn en je ervaart dat naast het verleden ook alle moderne voorzieningen vlakbij zijn. Welkom in het Groene Hart waar je nooit meer weg wilt!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden