Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Wonen middenin de Randstad met de beleving van wonen in het buitengebied. Dat is wonen in De Brugse Zoom. De woning beschikt over een tuin aan het water en een heerlijke zonligging. Neem daarbij de prachtige architectuur, duurzaamheid en het comfort en het complete plaatje van het nieuwe wonen is compleet!

Bouwnummer 21:
Entree met trapopgang en meterkast, modern volledig betegeld toilet met vrijhangend closet en fontein. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken gesitueerd. De woning wordt geleverd inclusief een keuken.

Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gelegen. De woonkamer biedt door de vele raampartijen en openslaande deuren uitzicht op de achtertuin en water. De woning heeft een tuin op het westen.
Naast de woning is een ruime geïsoleerde berging gelegen van ca. 20 m² met sectionaal deur aan de voorzijde en een loopdeur in de zijgevel.

1e verdieping:
Overloop met separaat toilet. 3 ruime slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met een ligbad, douche, wastafel en handdoekradiator.

2e verdieping:
Grote open ruimte met dakkapel, waar het goed mogelijk is om nog een slaapkamer te realiseren. Aansluitpunt voor de wasmachine en de droger. De bouwnummers 3, 10 16 en 21 hebben geen dakkapel op de 2e verdieping.
Aparte technische ruimte met opstelplaats van de warmte terugwin unit.

– Er is de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren op eigen terrein.
– Achterin de tuin wordt nog een vlonder aan het water aangebracht

De omgeving
De Brugse Zoom ligt op een plek met heel veel historie. Neem daarbij alle voorzieningen van de grotere plaatsen Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn en je ervaart dat naast het verleden ook alle moderne voorzieningen vlakbij zijn. Welkom in het Groene Hart waar je nooit meer weg wilt!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden